28 Октомври, 2022 11:31 2 272 11

Как Шкумбата се готви да влиза в политиката?

  • шкумбата-
  • димитър туджаров — шкумбата-
  • политика-
  • партия

Шкумбата се готви да стане политик с партия БДЖ

Как Шкумбата се готви да влиза в политиката? - 1

„Не успее ли да се състави правителство, ще се явим ние на изборите с партията ми „Българи, доволни от живота".

Много сме и сме единни. Не ни видяхте на небосклона за гласуване за 48-ия парламент, но ние сме по-стари от всички партии - проверете само откога е БДЖ. Майтапът настрана, ще издухаме всички на следващите избори."

Това сподели навръх Димитровден комикът Димитър Туджаров-Шкумбата, създател на партията.

Според него все още членовете на партията са малцинство, тъй като очуканите от живота българи не могат да кажат от какво са доволни.

„Но съм намислил да направим коалиция с майката партия ББГ - „България без граждани, и БББ - „България без българи". Всяка от тези партии си има програма. ББГ например се бори да докопа фонда на фондовете, а БББ е за чужденци. Ама вие се смеете, но ще видите как можем да спечелим изборите, ако и подобни партии се създадат", смята Шкумбата.

Той е измислил и вариант да не се ходи на избори през три месеца, като се договорил с ЦИК: „Като пускаш тото, има едно квадратче долу за няколко тиража - да не ходиш всеки път до пункта. Ние ще пускаме такива бюлетини. Така пускаш веднъж и то важи и за изборите след три месеца", смее се актьорът.

Изминалият Димитровден именикът Шкумбата изкарал в компанията на внучето си - също Димитър. „Големият ми син Александър ме зарадва с първо внуче. Много е хубаво да си дядо“, споделя Шкумбата.

От години най-добрият разказвач на вицове не близва алкохол. В този щастлив за него и семейството му пак няма да полее повода, пише „България Днес“.

„Знаете, Ванга ми е казала да не близвам алкохол и аз спазвам завета ѝ“. В момента Туджаров пише книга за петричката пророчица.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 клоунче

    3 15 Отговор
    изчезвай

    Коментиран от #7

  • 2 мухаха

    7 2 Отговор
    Ще му отива те са само клоуни там
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Мнение

    1 1 Отговор
    И ти ли, Бруте..?
  • 5 Сексуаллиберална партия

    2 0 Отговор
    Бирената партия в Полша беше спечелила над 10% и водеше преговори за коалиция с по-големи партии.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ТОТОТО

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "клоунче":

    Тролче, явно си такъв но мисля и не само аз че такива хора като НЕГО са много по нужни и важни за България ! И ако вярно се яви с подобна партия едва ли ще загуби изборите или поне ще е силна конкуренция на измислените личности уж вътре които е ясно че освен за себе си и за сочната заплата то ТЕ за България мислят само как да доопоскат но не и да вдигнат на крака както старите истински Българи преди 100г. които дори и след световна война я направиха само за 15-20г най цветущата на балканите държава и това го знае цял свят освен ... знаем за кои става дума ! Да живее международното положение и Шкумбата начело който поне няма да ни излага както сегашните мушмороци сладки плачещи за ,,лопатата,, с която трябва да ги сурвакаме като ги видим по улиците но ТЕ умело се крият от народната любов..!
  • 8 Анонимен

    0 0 Отговор
    На следващите някои партии ще изчезнат. 33 г. Децата на много им се родиха и остаряха. Ще влезнат герб дпс и бсп. Те си получават големите хонорари, а всеки ден цените вървят нагоре. Това е анархия.
  • 9 Еееее екстра

    0 1 Отговор
    Тъкмо ще има за кой да гласувам, поне е човек с добро сърце, но политиката е мръсна работа.
  • 10 муцунка

    0 0 Отговор
    Как Шкумбата се готви да влиза в политиката? С бургаското Барби под ръчица.
  • 11 Бибиян

    0 0 Отговор
    Само тоз липсваше.С оня пишман рапър ще оглавят министерството на кул, упс,халтурата.Обществото явно има нужда от такова ,съдейки по това какви стават политици.