Last news in Fakti

1 Ноември, 2022 17:15 2 500 6

Ето как да привлечете повече пари в живота си

  • пари-
  • привличане-
  • положително мислене

Трябва да сте положително настроени към всяко нещо, което искате да привлечете, особено към парите

Ето как да привлечете повече пари в живота си - 1
Снимка: Shutterstock

Парите не са най-важното в живота, но определено благодарение на тях можем да водим един спокоен и приятен живот. С малко промяна в гледната точка може да привличате повече пари в живота си. Ето как да стане това:

Не мразете парите

Трябва да сте положително настроени към всяко нещо, което искате да привлечете, особено към парите. По този начин постепенно ще се освободите от негативното отношение към тях и ще ги възприемете като неразделна част от кръговрата на енергията и живота на съвременните хора.

Представяйте си и вярвайте, че сте богати

Започнете смело да мечтаете, че вече имате много пари, представяйте си какво бихте правили или как бихте използвали средствата си, пише iwoman.bg. По този начин мозъкът ви постепенно ще свикне с идеята, че това е нещо възможно и постижимо. Позволявайте си скъпи неща, когато е възможно - вечеря в хубав ресторант, маркова дреха и други хубави неща.

Не превръщайте парите във фикс идея

Забавлявайте се, но не прекалявайте. Не си внушавайте, че парите са най-важни в живота и без тях няма пълно щастие. Напротив – твърде малко са нещата, които ни направят щастливи и се купуват с пари.

Рискувайте

Инвестирайте, дори с риск да се провалите. Не се привързвайте към парите. Те не са хора, а средство и без което можете. Пари се губят и печелят и за това превърнете мислите си в действия.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русофил

    11 1 Отговор
    Много точни съвети, но за Русия не важат. Тук богати са само мутрите.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Представяйте си и

    5 1 Отговор
    вярвайте, че партия ггробб ще ни направи богати на оня свят както беше 12г докато те брояха чекмеджетата
  • 4 Професор

    7 0 Отговор
    Представяйте си и вярвайте, че сте богати.


    Вярвам до три дни след заплата. След това не мога.
  • 5 Убиткойн

    2 0 Отговор
    Избягвайте отношения с бг банки, Гърция и Румъния не са толкова далеч, освен това има мобилни приложения с виртуални карти без такси
  • 6 МАЛКА пенсИЯ

    4 0 Отговор
    ЧАК СЕГА РАЗБРАХ,ЗАЩО,ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИИТЕ,СА МАЛКИ.В ГОРНАТА СТАТИЯ,ПИШЕ-СРЕДСТВО И без което можете!!!бРАВОС.