Last news in Fakti

2 Ноември, 2022 08:16 2 140 4

Първа капитанска битка със съюзници в "Игри на волята"

  • капитанска битка-
  • игри на волята

Алекса се довери на своята дясна ръка Виктория, а заедно с Филип на Арената излезе Лефтеров

Войната на племената Непобедими и Безстрашни продължи на Арената на “Игри на волята: България” с капитанска битка. За първи път този сезон капитаните Алекса и Филип трябваше да изберат свой съюзник, който да играе заедно с тях. Алекса се довери на своята дясна ръка Виктория, а заедно с Филип на Арената излезе Лефтеров.

Издръжливостта на Филип и добрата памет на Лефтеров се превърнаха в печеливша комбинация за дуото. Те грабнаха победата, а Филип беше изправен пред дилема дали да избере предимство за племето, или да вземе награда за себе си. Той реши да защити собствения си интерес и се завърна при Безстрашните с 50 гроша и амулет за таен имунитет.

След вчерашната тежка загуба на Непобедимите те направиха равносметка на слабите звена в битката. Като основен пропуск откроиха грешното разпределение на постовете, а Зорница призна своята вина за забавянето в хвърлянето на диск. Обвиненията между съплеменниците разтърсиха спокойствието в племето и разделиха още повече съществуващите коалиции. Генчо и Георги изпратиха капитанът Алекса и съюзникът му Виктория на Арената с желание поне един от тях да не се завърне обратно.

Ще се обединят ли двете коалиции в Непобедимите или ще продължат да играят една срещу друга? Каква стратегия ще измислят Генчо и Георги, за да защитят Фейгин? Непобедими или Безстрашни - кое племе ще триумфира в първата номинационна битка за седмицата? - разберете днес в 21:00ч. по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Доволен съм

    9 0 Отговор
    Доволен съм от победителя. Тази Виктория само като чуя “давай момче” и искам да сменя канала. Изключително дразнеща. Алекса много си е повярвал и ме дразни също. Филип заслужи имунитета си след всички номинации и искам сега да изгони извращерович.
  • 2 ха ха

    9 0 Отговор
    Правилата продукцията ги прави в движение.Ако Алекса и Виктория бяха победили в тази игра единият от Филип или Лефтеров изгаряше-внезапна смърт както каза Димо в началото на битката.Но понеже те паднаха смъртта се оказа някой и друг ден без салами на стопанството за Непобедимите вместо да изгори Виктория или Алекса.Бута го сръбчето продукцията очеизвадно.А на Генчо баш му дреме да спасява Фейгин,тя е само глас за него нищо друго.Зори - от глупава,по-глупава бърза да си покаже глупостта някой да не изпревари.

    Коментиран от #3, #4

  • 3 555666

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "ха ха":

    уви , това е правилният прочит на събитията , редят правилата в движение ... мотиватора и дългата си заслужаваха една елиминация ...
  • 4 Минувач

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "ха ха":

    И аз така мисля. А иначе сърбина и Виктория много ме дразнят. Дразни ме и, как се изкарват за големи отборни играчи и капитани, битката била всичко и т.н., а бих ги попитал - един истински капитан би ли заговорничел с част от поверения му отбор срещу друга част от тях. Ако си капитан, си капитан на всички и ги обединяваш. Те шушукат и настройват хората си един срещу друг, а после били големи капитани и ръсят обвинения. И друго - ако са капитани, искат и отиват те на елиминация, защото те са отпред в битката, племето е след тях. Те поемат отговорността и риска. А те - ние сме капитани, но само с речи и думи, но нека друг да се бие в персонална битка, че и да отпадне, а дори и ще го пратят там чрез шушукане и конспирации. Е.ати капитаните, МИШКИ!