Last news in Fakti

2 Ноември, 2022 11:15 2 085 6

Защо принц Хари e помолил бившите си гаджета да участват в написването на скандалната му книга

  • принц хари-
  • мемоари-
  • автобиографична книга-
  • бивши гаджета-
  • кралско семейство

Страстите около автобиографичната книга на принц Хари продължават да растат с всеки изминал ден

Защо принц Хари e помолил бившите си гаджета да участват в написването на скандалната му книга - 1
Снимка: БГНЕС

Невероятно, но факт: Челси Дейви и Кресида Бонас са получили предложение да споделят своето мнение за принц Хари в новата му книга. Оказва се, че херцогът на Съсекс ги е помолил да потвърдят думите му в неговата скандална автобиография.

А защо ли го е направил?

Страстите около автобиографичната книга на принц Хари продължават да растат с всеки изминал ден. До 10 януари остават още около два месеца, но вниманието на световната общественост е насочено към кралското семейство повече от всякога.

Дори стана известно, че принц Хари е поканил бившите си приятелки да участват в написването на книгата му. Подобна молба получили и негови приятели, с които той спрял да общува след напускането на кралското семейство.

Експертите предполагат, че в мемоарите си принц Хари е включил не само разкрития за личния си живот, но и за този на някои членове на британското кралско семейство. Има дори спекулации, че херцогът на Съсекс иска да потвърди слуховете за изневерите на принц Уилям към Кейт Мидълтън и е искал бившите му да потвърдят тези твърдения.

Според вътрешен човек в кралското семейство и източник на Daily Mail, момичетата и бившите приятели на принц Хари учтиво са отказали, предаде "Епицентър".

„Неговите бивши приятелки сметнаха молбата му за някаква ирония, защото по едно време самата мисъл за възможна комуникация на неговото обкръжение с медиите го възмущаваше!“. В допълнение към това и двете бивши приятелки на принц Хари - 37-годишната Челси Дейви и 33-годишната Кресида Бонас - са щастливо омъжени. Тази година Челси стана майка за първи път, а актьорът Сам Кътмор-Скот е баща на бебето. Колкото до Кресида, тя е омъжена за агента по недвижими имоти Хари Уентуърт-Стенли и в момента е бременна в 9-ия месец.

Припомнете си, че Челси Дейви и принц Хари се срещаха в продължение на седем години, от 2003 до 2010 г., като няколко пъти се събираха и разделяха. В същото време, след раздялата си, те продължиха да поддържат приятелски отношения. През 2011 г. двамата дори бяха заедно на сватбата на принц Уилям.

Настоящият херцог на Съсекс се среща с Кресида само за две години (2012-2014), но влиянието ѝ върху принц Хари едва ли може да бъде подценено. Тя беше тази, която внимателно настоя той да започне работа с психотерапевт. „Той започна да се занимава с бокс, защото, както каза по-късно, винаги беше "на ръба да удари някого“.

Кресида започна сериозно да се тревожи за неговата психика. Малко хора знаят, че именно тя първа убеди Хари да отиде на психотерапевт.” се твърди в книгата "Дворцови документи".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Делю Хайдутин

    3 0 Отговор
    Може би е неграмотен?Кралете затова си имат писари да им четат посланията.
  • 2 тралала

    4 1 Отговор
    Този,рижавия наистина нещо не го слуша главата му. Да не кажа по-силната дума глу.....
  • 3 куркума

    2 1 Отговор
    Защото е неграмотен и акъла не му стига за рейтинг.....
  • 4 Оаоооуууу

    1 0 Отговор
    Мемоарите на принца: С.екс, н.тици и рокендрол.
  • 5 ДА...........

    1 0 Отговор
    Каква книга, на колко години е да си пише мемоарите, май му трябват парички,
    пак на гйърба на семейството кралско.
  • 6 анонимен

    1 1 Отговор
    Иначе Рижко ми е симпатичен.