Last news in Fakti

3 Ноември, 2022 12:18 2 138 6

Кендъл Дженър на 27

  • рожден ден-
  • модел-
  • клана кардашиян-
  • кендъл дженър

Тя е един от най-високоплатените модели в света

Кендъл Дженър на 27  - 1
Снимка: БГНЕС

Днес рожден ден празнува моделът Кендъл Дженър. Красавицата навършва 27 г.

Кендъл Дженър е популярен американски модел. Тя е от клана Кардашиян-Дженър, популярни със своето риалити предаване и множество бизнеси, свързани с модата и поп-културата в Америка. От ранна детска възраст Кендъл е в окото на камери и папараци заради популярните си родители и сестри.

View this post on Instagram

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Майка ѝ е Крис Дженър - бизнесдама и риалити звезда, а баща ѝ - олимпийският шампион по лека атлетика - Кейтлин Дженър (роден Брус Дженър).

Нейни сестри от първия брак на майка ѝ са Кортни, Ким и Клои и брат ѝ Роб Кардашиян, а от втория - Кайли Дженър.

Още от дете Кендъл се интересува от мода. И докато майка ѝ счита това просто за хоби, сестра ѝ Ким решава да я запише на уроци. Така на 14-годишна възраст Кендал стъпва за пръв път на модния подиум.

Талантът и перфектните ѝ размери не остават незабелязани. И днес тя е един от най-високоплатените модели в света, задминавайки дори Жизел Бюндхен. Нейна е титлата за 2022 година.

Кендъл ходи по модния подиум за световно известни брандове по целия свят.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 3 Отговор
    ЧРД много е КРАСИВА и СЛАДКА
  • 2 глоги

    2 0 Отговор
    Кендъл Дженър Е на 27 години.
  • 3 шам фъстък

    2 3 Отговор
    Много си е шест момата,да е жива и здрава!
  • 4 Чужденец

    7 0 Отговор
    Аз също след няколко месеца навършвам 27 години. Уча в университет. И работя в завод за рециклиране на хартия, за да си изкарвам прехраната.Имам мечти, но нямам пари като на Кендълчето по-горе.Всички живеем в един и същ блок- някои имат прекрасни гледки други изобщо нямат. Веднъж дочух, че надеждата, борбата и вярата крепели човека..Живи и зрави.

  • 5 джендър

    2 0 Отговор
    кенzал
  • 6 Соваж бейби

    5 2 Отговор
    Простотията на Семейство Адамс модерна версия Кардашян ,последователите им от "умен човек и на горе ".Гледам е избрала "най доброто "от Жакмюс на последната снимка , и този дизайнер нещо започна да прави вулгарно грозни модели дано не ги пуснат реплики прет а порте в големите и марки за облека Зарка и колеги ,че ще започнат и малдите момичета така да се обличат и да правят главоболия на родителите в къщи!После защо били нападнати и насилени ....