Last news in Fakti

3 Ноември, 2022 14:31 1 590 1

Убиецът на рапъра от триото Migos - Takeoff още е на свобода

  • мигос-
  • тейкоф-
  • убийство-
  • престрелка-
  • убиец-
  • разследване-
  • migos-
  • takeoff

Полицията моли за съдействие свидетели на фаталния инцидент

Убиецът на рапъра от триото Migos - Takeoff още е на свобода - 1
Снимка: Shutterstock

На пресконференция във вторник полицията в Хюстън потвърди, че убиецът на рапъра Такеoff все още е на свобода, и помоли обществеността да се "активизира" с повече информация, която би им помогнала, пише life.dir.bg.

"В момента търсим всякаква информация", заяви сержант Майкъл Арингтън, водещ следовател по случая. "Знаем, че медиите са получили много телефонни обаждания, текстови съобщения, туитове и видеоклипове. Имаме нужда всички вие да ни ги изпратите, за да можем да разрешим този случай".

Той добави: "Искаме да намерим справедливост за това семейство. Те преминават през много неща в момента... Помогнете ни да задържим, да повдигнем обвинения и да арестуваме лицето, отговорно за смъртта на Takeoff."

Началникът на полицията Трой Финър добави, че според него заподозреният(ите) е(са) бил(и) гост(и) на частното парти, на което Такеoff е присъствал в 810 Billiards & Bowling Houston в понеделник вечерта.

"Какво щеше да стане, ако това беше вашият брат? Какво ще стане, ако това е вашият син? Моля, отзовете се", казва той в послание към обществеността.

Началник Финър заяви, че е разговарял с близките на Такеoff, които са го нарекли "мирен" човек. Сержант Арингтън обаче потвърди, че зад фаталната стрелба стоят разногласия. Причина за спора не беше посочена. В предишни съобщения се посочваше, че кавгата е избухнала след игра на зарове.

Във вторник полицията потвърди, че са използвани поне две огнестрелни оръжия и Такеoff вече е бил обявен за мъртъв, когато полицаите са пристигнали на мястото.

Началник Финър отдели малко време, за да похвали хип-хоп общността, заявявайки, че ѝ се носи "лошо име" заради многото рапъри, които са били убити през последните години.

"Познавам много страхотни хора в нашата хип-хоп общност и ги уважавам", каза той. "Призовавам всички, всички хип-хоп изпълнители, в Хюстън и в цялата страна. Трябва да се пазим сами. Всички трябва да застанем заедно и да се уверим, че никой не съсипва тази индустрия".

По време на пресконференцията сержант Арингтън също така потвърди, че е имало още две лица, които сами са се придвижили до местни болници в района с "наранявания, които не са животозастрашаващи". Това са 23-годишен мъж и 24-годишна жена.

"И двамата ще бъдат добре", добави той. Кметът на Хюстън Силвестър Търнър също отдели малко време за изказване и успокои обществеността: "Ще разрешим този случай. Ще намерим стрелеца или стрелците".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пппп

    4 2 Отговор
    Тоя макак на снимката е убиеца или убития ?