Last news in Fakti

5 Ноември, 2022 20:59 5 182 8

Новото ВИДЕО на Хари Стайлс разбуди зловещи теории на конспирацията

  • хари стайлс-
  • певец-
  • теория на конспирацията-
  • конспирация-
  • шоубизнес-
  • видео

Фенове на певеца се опитват да разгадаят какво иска да им покаже той чрез новия си клип

Новото ВИДЕО на Хари Стайлс разбуди зловещи теории на конспирацията  - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Феновете на Хари Стайлс имат теории за скрит смисъл в новия му видеоклип към парчето "Music for a Sushi Restaurant", пише novini.bg.

Преди броени дни Хари Стайлс пусна въпросното видео, в което играе човек-амфибия. Той е открит от собствениците на ресторант, които планират да го превърнат във вкусно суши. Шефовете обаче се оказват по-интелигентни, когато разбират, че той може да пее и превръщат ресторанта си в лаундж бар. В крайна сметка Хари губи гласа си и все пак се превръща в... суши.

Какво обаче означава всичко това? Феновете смятат, че са разгадали тайното значение на видеото, изводите са меко казано шокиращи.

Потребител споделя в Twitter, че е вдъхновен от видеото на Хари и дори изказа готовност да напише есе на доста интересна тема.

"Искам да напиша есе за това как видеото на Хари е алегория за развлекателната индустрия, как ако един артист не успее да постигне очакванията на другите, той потъва и бива унищожен, вместо да му се даде пространство за подобряване и постигане на по-добри резултати", гласи мнението, а доста фенове се съгласиха.

Други потребители смятат, че видеото представя как се чувства британецът в музикалната индустрия, до каква степен му е комфортно в нея, а видеото не целяло да бъде красиво и секси.

"Според мен така се чувства Хари в индустрията. Като някакво сензационно парче месо, което може да бъде сготвено и унищожено във всеки един момент".

Трети пък са на тотално различно мнение и предполагат, че видеото е препратка към първата му среща с неговия музикален мениджър Джеф Азос, син на прочутия Ирвинг Азоф.

"Ще бъде директен! Хари се среща за първи път с Джеф в суши ресторант, а във видеото той буквално разкрива душата си, която е заклещена и принудена да прави неща в шоубизнеса, които не иска. Хора, не го ли осъзнавате... #FreeHarry", пише потребителят, който иска да стартира движение за освобождаване на Хари от мениджъра му, подобно на Бритни Спиърс и нейните доскорошни проблеми с попечителството.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бг конспирация

    24 1 Отговор
    у нас,ако не крадеш с колегите,ставаш на курбан,горе-долу като суши!
  • 2 Майна

    32 0 Отговор
    А пък гледам сега по един от германските телеканали дават как им дават помощи,хранителни на социално слабите ,които стремглаво растат с тази подкрепа на укрите, всъщност това започна още с ,,пландемията,, ,този процес..
    По -голяма гавра не са излъчвали- ровят хората в касетки със зеленчуци, бракувани и им дават ,,ПОМОЩИ,, ,когато ония ОТГОРЕ целенасочено им отнемат работата и ги довеждат до това унизително..живуркане..
  • 3 Майна

    35 0 Отговор
    ,,Ваксинирани,, , ,,кастрирани,, , ,,идиотизирани,, - обезчовечени -такива искат да ни направят...
    СЪБУЖДАЙТЕ СЕ! Това ,което тези деградирали същества ни готвят е да бъдем просто ,,едни организми,, ,каквото вече повечето май станаха...
    Събуждайте се

    Коментиран от #4

  • 4 събудил се

    21 0 Отговор

    До коментар #3 от "Майна":

    събуждането е дълъг процес,трябва да се върнем 30години назад,като за начало!
  • 5 Разбира се

    28 0 Отговор
    Корнтролирано се пускат един куп абсолютни глупости с етикет "конспиративна теория", за даможе умнокрасивитета да се надсмива над хората виждащи все по-ясно вече нескритите глобалистки зулуми.
  • 6 Читател

    4 1 Отговор
    Извратеняци другото е за доктор
  • 7 въпросче

    5 1 Отговор
    Тази дума лаундж на български ли е?
  • 8 Бай Петко на Тъпото

    3 2 Отговор
    Тоа или така е отвратителен британски гейзер бОли на кво искал да покаже