Last news in Fakti

23 Ноември, 2022 15:32 2 397 2

Актрисата Ребъл Уилсън сподели как майчинството коренно е променило живота ѝ

  • ребъл уилсън-
  • актриса-
  • майка-
  • бебе-
  • дете-
  • сурогатна майка

Актрисата влезе в нова роля и сега разказва за промените

Актрисата Ребъл Уилсън сподели как майчинството коренно е променило живота ѝ - 1
Снимка: Shutterstock

Животът на забавната актриса Ребъл Уилсън се промени драстично, след като тя стана майка. Миналата седмица 42-годишната актриса разкри, че дъщеря ѝ Ройс е родена от сурогатна майка. Сега Уилсън сподели новини за това как върви животът ѝ с тази кардинална промяна, пише Tialoto.bg.

„Първата седмица от майчинството приключи. Мисля, че това е пълна промяна в живота. Не изглеждам най-бляскаво. Научих се да сменям памперси, да храня бебето и съм толкова щастлива, че моята прекрасна половинка Рамона много ми помага“, коментира звездата.

Ребъл говори и за бебето Ройс: „Тя се справя страхотно, тя е малка, невероятна и здрава. Всъщност тя е много спокойно дете.“

За това, че актрисата има бебе, стана ясно преди седмица. Щастливата новина обяви самата Уилсън в социалните мрежи. Тя публикува съобщение: „Горда съм да обявя раждането на първото ми дете, Ройс Лилиан, родено миналата седмица чрез сурогатна майка. Дори не мога да опиша любовта, която изпитвам към нея, тя е красиво чудо!“.

Звездата сподели и снимка на бебето и благодари на жената, която го е износила и родила.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лесби

    2 0 Отговор
    Такава си беше и преди, поне малко красота да е, но!!!
  • 2 Сбъркана работа

    2 1 Отговор
    Детето с две майки и родено от трета.