Last news in Fakti

24 Ноември, 2022 13:31 3 191 4

Кейт и Меган вече не си говорят

  • кейт мидълтън-
  • меган маркъл-
  • приятелка-
  • кралско семейство

Съпругите на британските херцози са се отчуждили напълно

Кейт и Меган вече не си говорят - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Кейт Мидълтън и Меган Маркъл не са си продумали изобщо по време на събитията, свързани с отдаване на почит на кралица Елизабет Втора, която почина на 8-и септември.

Херцозите на Съсекс бяха в Англия за няколко седмици и се появяваха заедно на публични места с принц Уилям и Кейт Мидълтън. Въпреки това обаче Хари и съпругата му се фокусирали само върху официалните събития, посветени на паметта на кралицата.

Различни източници твърдят пред "The Mirror", че Кейт и Меган не си разменили никакви думи във Великобритания, заради което нямало как да има сближаване между двете кралски двойки, пише teenproblem.net

Принц Хари и Маркъл изоставиха отговорностите си, свързани с британското кралско семейство през март 2020 г. и отидоха да живеят в САЩ. Те имат 2 деца - Арчи на 3 г. и Лилибет на годинка.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И двете

    3 1 Отговор
    властни и дебелоглави !
  • 2 електрически Москвич

    6 0 Отговор
    След като самоубиха Епштийн, доставките на адренохрон значително намаляха, и тия двете се хванаха за гушата.
  • 3 Боби

    1 0 Отговор
    Как пък не те са като бай Ганьо да се сърдят и не говорят
  • 4 надарена кака

    1 0 Отговор
    Дреме ми на памученитегащонки! А дали имат за какво да си говорят?