26 Ноември, 2022 18:42 4 763 8

Кание показвал голи снимки на Ким по време на работните си срещи

  • кание уест-
  • ким кардашиян-
  • голи снимки-
  • интимни сцени-
  • адидас-
  • adidas

Твърденията идват от бивши служители на Adidas и Yeezy

Кание показвал голи снимки на Ким по време на работните си срещи - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Спортният гигант "Adidas" е започнал разследване на твърденията за непристойно поведение на Кание Уест, пишат чуждестранните издания. Миналия месец германският производител на спортни стоки прекрати партньорството си с американския рапър и моден дизайнер, с когото преди това създаде съвместна линия дрехи "Yeezy".

От бранда казаха, че са дали ход на разследването, след като са получили анонимно писмо с няколко обвинения срещу артиста.

По-рано в сп. "Rolling Stone" излезе публикация, която подробно описва предполагаемите случаи на неприличните постъпки от страна на музиканта към персонала и бъдещи служители. Изданието се позовава на интервюта с десетки бивши служители на Yeezy и "Аdidas".

Според списанието бивши членове на екипа са изпратили анонимно писмо до "Adidas", в което казват, че висшите ръководители на компанията са били наясно с поведението на певеца, но са си "затваряли очите" и са "изключили моралния си компас".

Според изданието изпълнителят е показвал порнографски материали на служители на компанията по време на работни срещи, както и интимни снимки на бившата си съпруга Ким Кардашиян по време на интервюта за работа.

"Понастоящем не е ясно дали обвиненията, отправени в анонимното писмо, са верни. Въпреки това ние приемаме тези твърдения много сериозно и взехме решение незабавно да започнем независимо разследване, за да им отговорим", каза говорител на "Адидас" в изявление за Ройтерс.

Решението за разследване е било взето, когато един от най-големите акционери на компанията е поискал разяснения за предполагаемите инциденти. Новината за разследването беше съобщена първо от в. "Financial Times".

През последните месеци Йе предизвика скандали, като публично прекрати големи корпоративни връзки и "изригна" в социалните медии срещу други знаменитости, припомня БТА. Акаунтите му в Twitter и Instagram бяха ограничени, а някои от публикациите му бяха отстранени, след като потребители ги осъдиха като антисемитски.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ще му разкатаят играта

    19 1 Отговор
    Черния защитава белите и всички отгоре на мечка ще му съсипят живота ще стане клошар
  • 2 електрически Москвич

    23 0 Отговор
    И какво лошо има!? Тя ливанката сама се показваше гола и качваше кекс клипчета. Снима се в Плейбой, стана известна с имплантите си в д-то.

    Коментиран от #3

  • 3 Мммммм

    6 5 Отговор

    До коментар #2 от "електрически Москвич":

    Тя не е ливанка бе другар.

    Коментиран от #4

  • 4 електрически Москвич

    15 1 Отговор

    До коментар #3 от "Мммммм":

    Добре, коригирам - арменка. Баща и е арменец.
  • 5 Без коментар

    13 0 Отговор
    "...получили анонимно писмо с няколко обвинения срещу артиста"
  • 6 Хампарцумян съм

    11 1 Отговор
    Простолюдието не може да говори за богати и известни арменци.
  • 7 Димитър

    9 0 Отговор
    Реши да покаже че "царят е гол" (Евреите управляват медиите) и сега медиите от девет дола катран ще докарат за да го оклепат.
  • 8 ТояПък

    0 1 Отговор
    Слейв кви работни срещи има?! Я беж на плантацията,,,