Last news in Fakti

30 Ноември, 2022 12:43 3 181 11

Вижте какво държи Илон Мъск на нощното си шкафче (СНИМКА)

  • илон мъск-
  • нощно шкафче-
  • интересни предмети

Най-богатият човек в света публикува снимка с интересни предмети в Twitter

Вижте какво държи Илон Мъск на нощното си шкафче (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС

Интересни предмети стоят върху нощното шкафче на най-богатия мъж в света - Илон Мъск. Най-богатият човек в света публикува снимка на шкафчето си в своя профил в Twitter.

Пистолети, голямо количество диетична кола и вода - това са вещите, които Илон Мъск държи на нощното си шкафче.

"Приятно ми е - Мускет, Илон Мускет", написа той под своя пост. "Няма извинение за липсата на подложки за чаши", пошегува се Мъск, имайки предвид петната, които кенчетата кола са оставили по цялото му шкафче.

Mъcк пoe yпpaвлeниeтo нa Тwіttеr минaлия мeceц и oттoгaвa cъкpaти пoлoвинaтa oт cлyжитeлитe нa кoмпaниятa, влючитeлнo тaкивa, кoитo ce зaнимaвaт c бopбa c дeзинфopмaциятa. Mнoгo cлyжитeли пък нaпycнaxa кoмпaниятa, пише woman.bg.

Изглeждa някoи кoмпaнии нe иcкaт дa ce acoцииpaт c Тwіttеr. Mинaлaтa ceдмицa гигaнтът Vоlkѕwаgеn oбяви, чe ce cпиpaт peклaмитe нa вcичитe бpaндoвe нa кoмпaниятa "дo втopo нapeждaнe". Mилиapдepът възcтaнoви зaбpaнeни aкayнти, влючитeлнo тoзи нa бившия пpeзидeнт нa CAЩ Дoнaлд Tpъмп и дpyги.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един на 54

    26 2 Отговор
    На Баце е по-интересно!

    Коментиран от #11

  • 2 интересна комбинация

    9 3 Отговор
    Играчки и антики.
  • 3 Ха Ха

    16 0 Отговор
    Направиш ли парите свой Бог, той ще те прати по дяволите рано или късно...

    Коментиран от #5, #7

  • 4 Хаха

    9 0 Отговор
    Ето чие шкафче е снимала Мата Хари.Разконспирирахме я хаха.От ЕП казаха,че не били на Бойко след петорна комисия.
    Тези по схемата на очернянето на Бойко ли пробват да очернят Мъск?
  • 5 левантинска мъдрост

    10 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ха Ха":

    Послание на Св. ап. Павла до Е.вр.еи.т.е 13:5: Не бивайте сребролюбци и задоволявайте се с онова, що имате. Защото Сам Бог е казал: "няма да те оставя, нито ще те напусна";
  • 6 Нострадамус от Злокучене

    2 4 Отговор
    А на мен ми е интересна картината,която държи на бюрото си.Мъск не е американец,но явно си пада по Конфедерацията.

    Коментиран от #8

  • 7 Соваж бейби

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ха Ха":

    Най вероятно е част от други неща ,и не му е нужен Бог.Не виждаш ли че има на снимката до дулото на пистолета Vajra (sanscrito) ,Dorje (tibetano)
    ваджра е санскритска дума, означаваща едновременно мълния и диамант. Това е оръжие, което се използва като ритуален обект, за да символизира както свойствата на диамант /неразрушимост/, така и мълния (неустоима сила) вид тояга с оребрена сферична глава. Използва се символично от дхарма традициите на будизма, джайнизма и индуизма, често за представяне на твърдост на духа и духовна сила. Разпространена е в Индия в други части на Азия.За кутията също много мже да се пише и предполага,и като се има състянието и кариерата му доказва че е много просветен и на дълбоко в някой неща.Определено не искам да го познавам или да работя за него ....
  • 8 Соваж бейби

    7 1 Отговор

    До коментар #6 от "Нострадамус от Злокучене":

    Аз пък сега ти видях написаното и снимката,не се одобрява веднага !Ами така е който не знае ,по добре да си трае !Картината не е американска -нарисувана през 1851 г. от немския художник Емануел Лойце, Вашингтон. Пресичането на Делауеър нарисувана в Дюселдорф, Германия, Вашингтон Пресичането на Делауеър ,показва смел генерал Вашингтон/в историята се споменава че и най опитни войници не са си мислили да минат по този път..а армията е била в много окаяно положение в този момент.Случва се точно в навечерието на Коледа /, плаващ по замръзналата река със своите сънародници, които се борят със стихиите по пътя си към победата при Трентън,Ню Джърси, бележи повратна точка във Войната за независимост.
  • 9 Нострадамус от Злокучене

    5 0 Отговор
    Браво!Човек винаги може да научи нещо,дори от коментиращите във Факти.
  • 10 Държи

    0 0 Отговор
    Резервацията за рестораната у бгто
  • 11 незнайко

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Един на 54":

    Да прав си и няма петна защото е по чисто !!!