Last news in Fakti

30 Ноември, 2022 15:45 7 916 10

Касим от "Игри на волята“ проговори за сексуалността си (ВИДЕО)

  • касим-
  • игри на волята: българия-
  • сексуална ориентация

Анонимни потребители в мрежата твърдят, че риалити звездата си пада по мъже

"Игри на волята“ роди емблематични риалити звезди, които ще помним дълго. Тук обаче не включваме Касим – той беше популярен и преди шоуто. Той вече има над 330 хил. последователи в TikTok и близо 7,5 млн. харесвания на видеата си. Именно затова Касим възприема и снимането на съдържание за платформата като изключително сериозно занимание. Пред подкаста на Ивка Бейбе сподели, че му е отнемало и 5 часа да снима (успешно) видео.

Въпреки това най-пикантният въпрос беше свързан със секса и сексуалността на Касим. Повод за второто са коментарите под всяка публикация на инфлуенсъра, където анонимни потребители твърдят, че си пада по представители на неговия пол.

В това обаче няма нищо вярно, отсече Касим. Той обаче заяви, че донякъде разбира тези коментари и според него причината за тях е външният му вид, тъй като той не изглежда едър и нацепен, като повечето мъже инфлуенсъри.

Касим призна, че досега не е имал дълга връзка, но описа външността на жената, която би го впечатлила, отбелязва vbox7. Тя е брюнетка, не по-висока от него, с фит тяло и без корекции по себе си.

Звездата от „Игри на волята“ коментира и друго – дискриминацията. Касим сподели, че е от турски произход – нещо, което си личи и от името му, а това невинаги е било в негов плюс. Но и за това каза, че го намира за нормално.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВеРо

    17 5 Отговор
    Не е гАй,а е малка федеруга!
  • 2 ха ха

    21 4 Отговор
    Жалък смешник,Тик Ток е платформа за некадърници и простотии.Каква звезда,какви 5 лева.
  • 3 честен ционист

    12 7 Отговор
    Бай Касиме, знай само, че без препуциум си по-вървежен из българките.
  • 4 Гого

    11 7 Отговор
    Обича боздугани
  • 5 Може

    5 3 Отговор
    Да е уни секс ТО
  • 6 надарена кака

    6 2 Отговор
    Дреме ми на сатененитепрашки!
  • 7 Хейтърче

    7 3 Отговор
    “Той обаче заяви, че донякъде разбира тези коментари и според него причината за тях е външният му вид, тъй като той не изглежда едър и нацепен, като повечето мъже инфлуенсъри”

    Каква е тази простотия? Пак ли почваме с глупавите стереотипи? Има по-слаботелесни мъже, които са хетеро и много мускулести абсолютно 100% хомосексуални. Килограмите/телосложение нямат общо със сексуалността!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Касим

    1 0 Отговор
    Аз ще си ходя на Истанбул. Болна тема си за мен, за да се съберем...голям проблем. Ще ви изпея песента на Стефани - Проблем
  • 10 Анонимен

    0 0 Отговор
    Хора, защо постоянно пишете лоши неща за Касим? Какво печелите? Той на пръв поглед е симпатичен и забавен. Няма никакъв смисъл от това! Може да изглежда по-странно,но това не означава, че е лош.