Last news in Fakti

1 Декември, 2022 10:58 80 548 66

Диана Димитрова назова насилника си

  • диана димитрова-
  • актриса-
  • обвинение-
  • тормоз-
  • насилие-
  • побойник

Свидетелите на побоя също ще бъдат разпитани в хода на разследването, които по думите на актрисата са били 30-ина човека от снимачния екип

Актрисата Диана Димитрова е била разпитвана повече от 2 часа от прокурор в Софийска районна прокуратура, след като в понеделник сензационно разкри, че е била пребита на снимачната площадка на филм от свой колега. Рано сутринта вчера звездата от сериалите "Откраднат живот" и "Лъжите в нас" е била потърсена от наблюдаващ прокурор и е била призована на разпит. Причината е, че заради силния обществен отзвук СРП е преценила, че трябва да се провери сигнала на актрисата.

Диана Димитрова се е явила в Софийската районна прокуратура в ранния следобед, придружавана от адвокат. Тя е давала показания в продължение на близо 2 часа. Все още не е публична информацията дали е посочила името на човека, който я е насилил, но най-вероятно е била длъжна да го направи, коментират юристи. За това може да съдим от съобщението по-късно следобед на СРП, в което се казва, че е образувана преписка и ще бъдат снети обяснения от посочените от нея лица, които са станали свидетели на побоя. От това може да се заключи, че тя вече е разпитана и е посочила името на насилника.

След като бъдат събрани достатъчно данни, наблюдаващият прокурор ще прецени налице ли са достатъчно доказателства за извършено престъпление от общ характер. На разпит ще бъдат призовани поне десетина свидетели в близките дни, допълва източника ни.

Тъй като в момента се води следствие и се събират доказателства, Диана Димитрова е била посъветвана да не говори публично по случая, допълва източника. Това е и причината тя да мълчи, след като разбуни духовете с публикацията си преди дни. На този етап актрисата отказва да дава интервюта и не вдига телефона си, пише Флагман.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 104 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Герги

    27 5 Отговор

    До коментар #1 от "Делю Хайдутин":

    Връщат се...в централният..а и другаде...
  • 3 гост

    192 15 Отговор
    Така, щом е имало посегателство, не си мълчи, не се обеснява по фейсбук, инстаграм и не знам си къде, а се отива в полицията и се действа по закон. Иначе след 20 години ще се сети, че е била обект на насилие и ще пее по телевизии как не трябва да се мълчи.

    Коментиран от #35, #44

  • 4 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    274 8 Отговор
    "Диана Димитрова назова насилника си"
    НО
    "Все още не е публична информацията дали е посочила името на човека, който я е насилил"
    🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
    На това как му се вика ❓❓❓❓

    Коментиран от #13, #34, #40, #46

  • 5 защо пак лъжите

    116 11 Отговор
    "името на човека, който я е насилил," никой не я насилил, само я преби
  • 6 А защо

    139 13 Отговор
    след пет години, чак сега?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Съдията Дред

    135 11 Отговор
    Сега ще се чудят как да завишат обвинението, щото иначе , като гледам, давността е изтекла. После съдът ще признае давноста, и ще има рев как съдът не е реформиран и не пази жените. А ако беше подала оплакване веднага след насилието, ако беше прегледана от съдебен лекар, насилника вече щеше да е осъден. Е, може би нямаше да изиграе тези роли за които говори. Но пък аз за първи път я чух във връзка със скандала. Дотогава не я знаех.
  • 9 Мнение

    166 12 Отговор
    Не подкрепям насилието и съм твърдо "За" да се намери кой е виновника и да му се търси отговорност. Обаче... преди 5 години тази дама е премълчала за да не й попречи на стартиращата кариера. Сега говори точно за да се поразчуе за нея за да й помогне на кариерата.

    Коментиран от #53

  • 10 Димитър

    105 2 Отговор
    От казала до предполага се, че е казала има разлика от Земята до небето. Аман от некадърни медии.
  • 11 Псевдоним

    85 13 Отговор
    Да се обзаложим ли, че няма да му чуем името?
  • 12 Соваж бейби

    48 19 Отговор
    Да пази Бог и да варди ,ама ако някой ми направи такова нещо на дъщерята ,ще го отвлека и ще го изтезавам с месеци или ще го пусна на крокодилите може и някой лъв .Не знам но ще му стъжня живота .Най малкото ще го вържа на Sumac de Virginie има го на много места в Франция даже и в двора от единият край за крадци капан,много е токсично ,боли и сърби ,и ще му напълня гащите с листа от растението ,цял живот ще съжелява .

    Коментиран от #27, #47

  • 13 Коментар

    98 14 Отговор

    До коментар #4 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Кликбейт - по евроатлантически!

    Иначе държавата ни е под всякаква критика!
    Да беше само този пример на агресия, а то цялата ни държава се крепи на късмет!

    По улиците липсват маркировки, или са изтрити! За лунния пейзаж няма да споменавам, мисля, че вече всички са запознати с тоя факт!
    "Ремонтите" се започват винаги през есенно-зимния сезон, вероятно да не би да се почувства някой, че е в нормална държава?!
    Обществените поръчки се избират по всеизвестни методики (тип - нашите хора да спечелят), а резултатите на изпълненията са меко казано плачевни!

    Черноморието завладяно от мутри, дето леят бетон по дюни и на плажа, а планинските курорти пълни с други мутри, част от които изсякоха и горите?!

    А същевременно в парламента продължават да управляват избранниците на Козяк 16, които вече над 30 г поскат и унищожават държавата ни!

    И не на последно място, тези управлявали "убавци" се избират чрез т.нар. "Информационно обслужване", върху което никой от държавата няма никакъв контрол (дори парламента)???!!!

    Уважаеми сънародници, България спря новата си история, когато бе окупирана от фащ (нато) през 2004г! От тогава досега, нацията ни изчезва, а грабежите на мафията стават все по-фрапантни!

    Въпросът ми към вас е - ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ???!!!

    Коментиран от #57

  • 14 Ром Бакарди

    49 17 Отговор
    Аз знам кой е ве....туй е само онзи- Харви Уайнстийн! Така са прай-5 години са чака да са скива каде са парете ут евентоалну обезщетение.
  • 15 Баба Диди

    82 9 Отговор
    Всеки нормален човек има нормални и адекватни реакции . Кое е нормално в този случай и защо занимавате и без това опростялото ни общество с подобни неща ?
  • 16 Aлфа Bълкът

    59 20 Отговор
    Слаба актриса, много ми е изкуствена и дали някой я е бил въобще или е кампания, прокуратурата ще замълчи, ако е първото.
    Пък, ако е бита, тъй като я гледам все си закъснял.
  • 17 По Соломоновски

    108 12 Отговор
    Ако някой може да ми обясни , защо известни актриси се сещат след 5 -10 -20 години , че са били обект на физическо , и психическо малтретиране? . Защо бе аджеба , като си млада , неизвестна , и готова да пробиеш в кариерата на всяка цена , си готова да бъдеш бита , и е..на , и стискаш зъбите , като партизанин на разпит? Защото ти е известно , че ако не пуснеш на продуцента , или на когото трябва , излиташ от системата , като бъхливо коте , и ставаш обикновена сервитьора , без камери , блясък , слава. Ще топлиш кревата на обикновени мъже , без претенции . Тогава не може да става въпрос за изнасилване , а за самопредлагане в името на бъдещ успех. Изнасилване би било , ако в рамките на часове , и дни , си подала жалба пред съответните органи. Насилника от който ти зависи бъдещето , бива наказан . Ти излиташ от системата , и започваш да упражняваш скромна професия за малко пари . Обаче , види се , че никой няма полза от подобно развитие на сюжета, най вече за никому неизвестната млада актриса , не-играла още първа роля. За това и така се случва постоянно . И ако не можете да излезете навреме с чест , поне млъкнете за в бъдеще , че става смешно.

    Коментиран от #21, #59

  • 18 1234

    88 12 Отговор
    Актриса+грим+преди 5 години, за да не си съсипем кариерката+игра на жертва=събуждане на същата тази позадрямала кариерка, заради която е била готова на всичко.От друга страна - кожата на жените е нежна и всяко едно по-силно въздействие носи синини, жена ми и дъщеря ми постоянно се блъскат някъде, добре, че не са решили да ме вкарат затвора:) Изключено е да се говори за средна телесна повреда, а за другото е минала давността, докато мадамата се е борила за кариера - включително и в леглото на насилника. Сетила се Мара да се побара 5 годин по-късно. Бързата реакция на прокуратурата също е смешна - едни други снимка плачат за разследване, ама там не бива, че онзи е още -по НЯКОЙ!
    Дали има връзка с подновените усилия на Европата да ни вкара в Истанбулската конвенция?
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ами,

    36 3 Отговор
    В други сайтове тиражират Юлиян Вергов с когото тя е имала връзка за бияча.Но дали е той?

    Коментиран от #36

  • 21 Защо

    19 11 Отговор

    До коментар #17 от "По Соломоновски":

    Става въпрос за насили, не за изнасилване. Четене с разбиране трябва, просто някой я е бил за да направи каквото той иска....

    Коментиран от #23

  • 22 Асен

    49 8 Отговор
    След 5 години сега , в услуга на либералния натиск и Истанбулската конвенция. Либералите са на власт сега. Това ще рече че прислугващите им журналиа ще изопачават и откровено лъжат за всеки подобен случай.
    Както и да е. ПОЖЕЛАВАМЕ БЪРЗА КОНЧИНА НА ЛИБЕРАЛНИЯ ЗАПАД целящ да разделя обществото на мъже и жени всявайки омраза и страх м/у тях.

    Коментиран от #24, #48

  • 23 По Соломоновски

    39 4 Отговор

    До коментар #21 от "Защо":

    Мисля , че написах ФИЗИЧЕСКО , И ПСИХИЧЕСКО МАЛТРЕТИРАНЕ , имайки предвид точно този случай . И това че съм вкарал ПО ПРИНЦИП под общият знаменател , и нещото подобно на изнасилване , не прави тезата ми неправдоподобна . Защото точно холивудските звездни актриси , започнаха да се изявяват след 20 години , като сексуално малтретирани , за да получат първите си роли в киното.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Перо

    48 8 Отговор
    Нескопосано копиране на Холивуд, където завеждат дела за сексуален тормоз,след 30-40 г. И тук не се знае причината за дългогодишната пауза, пари или интерес, за роля и женско отмъщение! Прокуратурата защо слуша дебилите, по кой начин ще докаже недоказуемото,преди много години или има психична неуравновесеност,настъпила през отминалия период!
  • 26 Защо

    23 2 Отговор
    Обществен интерес , иначе простия човек не интересен за прокуратурата .
  • 27 Ироничен

    27 8 Отговор

    До коментар #12 от "Соваж бейби":

    И трябва да е вярно. А тук смърди на поза.
  • 28 МАЛКА пенсИЯ

    19 12 Отговор
    МИСЛЯ,ЧЕ ПО ВЪНШНИЯТ Й ВИД,ИМА ДОСТАТЪЧНО,,ДОКАЗАТЕЛСТВА,ЗА ИЗДЕВАТЕЛСТВАНЕ!!!НЕ ВЯРВАМ,ДА Е ГРИМ.
  • 29 АСТИНОМИЯ

    32 9 Отговор
    Ама този бияч не е бил ББ надявам се ! Той не бие жени. Само им купува къщи в Барселона или пък ги нарича Прости П-тки !
  • 30 Да бе

    48 13 Отговор
    Има нещо гнило тука.....
    Никому неизвестна женица и оп...изведнъж па и преди 5 години видиш ли ....пребита от колега и то пред 30 души екип ??!!! И никой досега не е гъкнал....пет годинииии ....аре бегай!!! Мъртви души ли са ????
    Много нагласено всичко някак си !
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Аззаззз

    48 5 Отговор
    Такива като нея трябва също да бъдат съдени за укриване на престъпление! Веднага ще спрат тия дивотии. Сетила се мара да се побара. Коя преди 5 години, коя преди 50...и сега се сетили....
  • 33 тиквенсониада

    33 3 Отговор
    И бат Бойко се оплака и каза , че знае коя НАСИЛНИЧКА насилствено го е снимала барабар с чекмеджетата му ! Ама на , не се разбра коя е таз пуста Мата Хари !
  • 34 Аркан

    25 11 Отговор

    До коментар #4 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Димитрова пръднала преди 20 години, но
    едва сега й замирисало.
  • 35 НЕ Е ТАКА!

    17 10 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Каква полиция,какви прокурори...кви 5 лева ,в тая наша ,,правова" държава...!
    Плаща на двама биячи и в късна и тъмна доба му връщат побоя...!Както казва народа-,,Он знае що го бият..."...!
  • 36 В някои медии се появи

    19 6 Отговор

    До коментар #20 от "ами,":

    името Емил Марков - актьор и режисьор. Играли са заедно в "Откраднат живот". Но те имали любовна връзка, а не заради кариерно израстване както се представя. Тя била много влюбена в него, опитвала да манипулира малката му дъщеря и той затова превъртял и я набил.

    Коментиран от #42

  • 37 Хубава жена

    14 9 Отговор
    Хубавице,кой е толкова голям насилник?Има прокуратура-действай!Ако бях аз щях да ти направя синки под коленцата,но никъде другаде!

    Коментиран от #43

  • 38 Мммммм, дааааа

    16 1 Отговор
    Доктор Огнянова пак запали болницата.
  • 39 Уффф

    39 1 Отговор
    Ами, сори, обаче заглавието е подвеждащо!!!! Отново! Наистина прекалявате. В заглавието се съобщава, че е назовала името. Категорично е казано. А всъщност, в статията се твърди, че може би, вероятно го е казала. Ами.... Нямам думи. Евтини похвати!
  • 40 Вика му се...

    34 1 Отговор

    До коментар #4 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Евтини журналистически трикове. Тъпо, но работи. Да върви трафика, пък какво ще си каже аудиторията... Няма значение. То това не е за сефте
  • 41 Уве Зелер

    18 5 Отговор
    Няма такъв побой. Поредната долна лъжа и инсинуация!
  • 42 Aлфа Bълкът

    8 3 Отговор

    До коментар #36 от "В някои медии се появи":

    Тая бая са я, а? Не бих предположил, има вид на честна жена!
  • 43 Aлфа Bълкът

    28 8 Отговор

    До коментар #37 от "Хубава жена":

    Няма никаква женска естетика в нея, студено, бездушно излъчване, изкуствен празен поглед. Лице без чар и харизма, заради такива псевдо актьори не гледам българско кино и сериали.
  • 44 Боруна Лом

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    ЯВНО НЯМА МАНДЖА
  • 45 Възмездие

    2 25 Отговор
    Браво Диана ,само така ! Свидетелите и те да обадят всичко и който е насилника да си получи заслуженото ! Публично да бъде пребит и да го пречукат пред очите и,да види той друг път ще прави ли пак така.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 намали малко телвизията малкия

    7 0 Отговор

    До коментар #12 от "Соваж бейби":

    крокодили лъвове … отиентирай се в кой континент сме и после драскай
  • 48 да те попитам

    5 4 Отговор

    До коментар #22 от "Асен":

    ти какво лошо виждаш в това обществото да се дели на мъже и жени? да не би да предпочиташ да се дели на човек 1 и човекоподобен 2 ?!?!?!
  • 49 Тартюф

    14 4 Отговор
    Коя е тая ...артист...аз познавам артисти...истински. НЕВЕНА КОКАНОВА. .КАТЯ ПАСКАЛЕВА...СТОЯНКА МУТАФОВА...ПЕПА НИКОЛОВА....
  • 50 защо

    24 3 Отговор
    голямата актриса не каза цялата истина защо я преби една от трите мечки Ю.В., които междудругото е известен побойник в средите на аркашките, но в случая направо си е ревала за бой красавицата, след като е била прелъстена и после изоставена, се е опитала всячески да си върне третата мечка, включително и чрез обсебване на малолетната тогава дъщеря на третата мечка, а защо премълча обидите и нараняването на честта и достойнството на третата мечка пред целия режисьорски и операторски екип на "Откраднат живот", и пак доста я е търпял, не може заради една лека сексуална забежка да се опитваш да обсебиш до степен на маниакалност един мъж, това си е чиста проба психично заболяване, което се лекува в специализирани заведения, така че вижте и другата страна на медала, а не като ревне една жена във фейса и всички настръхват да я защитават, и да ви кажа никакъв шанс да се случи каквото и да е като наказателно преследване поради изтекла давност, така че битият си е бит е..................ният си е е.......................н.
  • 51 надежда

    2 10 Отговор
    диана с тази престъпна политическа прокуратура няма да излезе заек от тая трънка .,,само дето ще те разкарват като мечка из мегдана Тоя насилник който те обезобразил няма начин да не е от средите на разбойниците и и бандитите на престъпната ненаказуема власт на бб и дпс
  • 52 Емил

    9 2 Отговор
    След като лъсна името на Емил Марков, стана ясно и че двамата са имали любовна авантюра по времето на скандала, когато актьорът е бил разделен с жена си Албена Павлова. Влюбена до уши в Марков, младата тогава Димитрова се опитала да се сближи с дъщеря му и да я убеди, че тримата трябва да заживеят заедно.
  • 53 Гиги

    14 0 Отговор

    До коментар #9 от "Мнение":

    Тя една дама...
  • 54 Калитко

    6 2 Отговор
    По- красива е с естествен грим. Браво на гримьора.
  • 55 Смешен плач

    14 1 Отговор
    Навсякъде си пише кой е " насилника", присъствали са много хора. Но тази " безлична" актриса е решила, че трябва да се бори за този ъж защото той няма право да не я иска. Затова тя го е предизвикала като се изгаври с дъщеря му, Ами човека не е издържал да търпи такава нахалница и я ошамарил. И а з съм против такъв метод, но придизвикателството от нейна страна е било толкова гадно, че хората са гледали и не са имали нищо против, това са около 30 човека.
  • 56 Някой

    7 0 Отговор
    Нали уж е назовала,са па не била казала,не се знаело... долнопробен кликбейт.Доста големи претенции съдейки по заглавието а всъщност поредното доказателство за неефективността и корупцията в българската журналистика.
  • 57 Халата

    1 3 Отговор

    До коментар #13 от "Коментар":

    Докат сме овце,отговор от раз. Кат тукашното стадо нийде по света няма а освен това ние сме единствената нация в света възпяла хайдутите в оди. Оставям много широко поле на размисъл на всички които ще се правят на ущипани урви и обидени .
  • 58 Кико

    3 1 Отговор
    Нищо не се случва просто така,но жени да се бият не е решение,макар ,че с много отвратителни постъпки си го заслужават,но пак повтарям ,че не е решение...
  • 59 Давид

    3 10 Отговор

    До коментар #17 от "По Соломоновски":

    Какво пък й зависи кариерата от този некадърник Вергов, нито е режисьор, нито й е работодател, кръгла нула!

    Коментиран от #64

  • 60 Пантуди

    7 1 Отговор
    Ако преди пет години беше казала на когото трябва насилника щеше да говори на фалцет и да пикае клекнал. Що мълча бе моме? Така е когато кариерата се поставя пред морала.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Иван222

    10 0 Отговор
    Леле......
    Колко дена вече все едно и също....
    Пет изречения на кръст се въртят и се усукват ли усукват.
    И всичко това,за да завираме в лицето на народа една посредствена актриса без никаква дикция и с точно три изражения на лицето,които втръсват във всеки филм с нейно участие.
    Явно никой вече не я кани никъде.
    И няма къде ни с гола сцена да разлигави кварталните пияници,ни с просташките си татуси да възбуди пъпчив тийнейджър.
    Та дай сега БИТА СЪМ,НО НЕ КАЗВАМ КОЙ.
    Кому ли пък му е интересно.
    Но....просташка държава с просташки"новини"за прост народ.

    Коментиран от #63

  • 63 Леле

    6 0 Отговор

    До коментар #62 от "Иван222":

    Ама много сте прав !
    Абсолютно вярно е това които пишете!
    Простащина отвсякъде !
    Аман , аман!
    Женицата си го търсила още в НАТФИЗ.
    Как пък се на нея се случва тормоза ??
    Как с другите колежки не е така , ааа ????
    Аре стига вече.....
  • 64 Алоо

    4 1 Отговор

    До коментар #59 от "Давид":

    Кой казва, че е Вергов ???!!!
    Айде не пишете като не знаете нищо още ...
    Аман от празнословци !!!
  • 65 Дааа....

    4 0 Отговор
    Целта е постигната, цяла БГ говори за нея и тези които си нямаха представа коя е, вече я познават! Но ще кажа , че няма дим без огън , защо никой не я попита с какво е провокирала това насилие? Макар че не одобрявам насилието , под никаква форма!
  • 66 Ха,Ха.....!

    3 0 Отговор
    Това вече ми прилича на играта " тука има , тука няма" и накрая уважаемия зрител е прецакан!