Last news in Fakti

1 Декември, 2022 11:58 3 510 3

50 г. по-късно родители откриват дъщеря си, отвлечена като бебе (ВИДЕО)

  • отвличане-
  • бавачка-
  • дете-
  • бебе-
  • днк-
  • генеалогия

ДНК проба, изпратена към генеалогичен уебсайт, свързва семейството, разтърсено от отвличане преди 50 години

50 г. по-късно родители откриват дъщеря си, отвлечена като бебе (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Удивителен случай в САЩ бе разплетен. Родители намериха дъщеря си след 50 години. Тя е била отвлечена като бебе, а загадката се разплела с ДНК тест, пише bgonair.bg.

Мелиса Хайсмит е била на близо 2 години през 1971 г., когато се твърди, че е била отвлечена от жена, наета да я гледа, според публикации на семейството през годините. Тя е израснала с името Мелани и дори не е знаела, че е обявена за изчезнала.

"Това е толкова невероятно и в същото време едно от най-приятните чувства на света", сподели Мелиса Хайсмит.

А дългоочакваната среща идва след ДНК съвпадение в сайт за откриване на роднини. Там се появило съвпадение на тяхно ДНК с ДНК на едно от децата на Мелиса.

"Баща ми ми изпрати съобщение в месинджъра: "Знаеш ли, търся дъщеря си от 51 години". Попитах жената, която ме отгледа: "Има ли нещо, което трябва да ми кажеш?" и тя ми потвърди, че съм била родена Мелиса в друго семейство. Така открих истината", допълни Хайсмит. Тя пояснява, че никога докато е растяла, не е усещала връзка с жената, която я е отгледала и ѝ е било трудно да я нарече своя майка. Сега си дава сметка защо това е било така. Най-страховитото в историята е, че Мелиса под името Мелани е израснала едва на 10 минути от биологичното си семейство, но никой не я е разпознал.

Преди дни родителите на Мелиса се срещнали с нея за първи път и направили допълнителни ДНК тестове. Те разказват, че в момента, в който попаднали на нейни снимки, разбрали за родилния ѝ белег и че рожденият ѝ ден е същият като този на тяхната Мелиса.

"Не можех да повярвам. Мислех, че никога повече няма да я видя", коментира Алта Апантенкъл. "Тя е жива. Аз започнах да плача, когато разбрах. Това е толкова емоционално", каза Джефри Хайсмит.

Двамата имат още четири деца.

"В продължение на 50 години майка ми живееше с чувството за вина, че е загубила Мелиса. Наложи ѝ се да понесе обвинения, че е наранила или убила собственото си бебе. Радвам се, че Мелиса се върна", развълнувана е Виктория Хайсмит.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Какво разбрахте?

    16 2 Отговор
    В Америка никой не общува с никой! Затова на 10 минути от тях живеела а те не го разбрали!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 пенко

    2 1 Отговор
    В ИТАЛИЯ ИМАШЕ СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ ЗА ОТВЛИЧАНЕ !!! А В "ХОЛИУУД " -ВСЕКИ ВТОРИ ФИЛМ И СЕРИАЛ Е С ОТВЛИЧАНЕ --- ДЕМОКРАЦИЯ !!! ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ОТВЛИЧАНЕ В СЕВЕРНА КОРЕЯ ; КИТАЙ ; ИНДИЯ ;ФИЛИПИНИТЕ И Т.Н. !?!?!?!?