Last news in Fakti

4 Декември, 2022 07:00 6 673 2

Вашият хороскоп за днес, 04.12.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Леко нервен ден за Девите и Скорпионите

Вашият хороскоп за днес, 04.12.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Имате нужда от емоции и домашно пристанище. Днес определено ще Ви е трудно да останете сами, а и няма да го искате. Важното е да не виждате враг в човека срещу себе си, а да го приемете като свое огледало.

Телец

Ще сте очарователни и енергични, направо ще кипи животът във вас. Ако спрете да се правите на интересни, а бъдете самите себе си, наистина никой не би могъл да Ви устои.

Близнаци

Днес нещата ще се развиват доста добре, дори по-добре отколкото очаквате. Можете да разчитате на хората около вас. Подходящ ден за подготвяне на планове и проекти.

Рак

Днес ще се чувствате спокойни и уверени, но няма да ви се иска да Ви закачат много-много. Сериозните разговори ще ви отегчават и нормално е - декемврийска неделя е.

Лъв

Ще се чувствате добре, защото ще получите вниманието и любовта на околните. Нещата ще се развиват според очакванията Ви, а това ще ви донесе удовлетворение. Бъдете искрени с хората около Вас.

Дева

Леко нервен ден и напрежението изглежда идва от вашите очаквания. Опитвате се да наложите разбиранията си и то безпрекословно. Добре е да опитате някое упражнение по толерантност и приемане на другите.

Везни

Един доста добър ден за вас. Ще имате достатъчно късмет, че дори и в излишък. Разчитайте главно на собствените си хрумвания, действайте творчески и със замах. Не се притеснявайте, че няма да Ви забележат.

Скорпион

Малко нервен ще е днешният ден. Не бързайте да свършите всичко наведнъж, неделя е. И не търсете виновни, просто действайте и всичко ще си дойде на мястото.

Стрелец

Сами се ограничавате в представите си. Влезли сте в един калъп и по никакъв начин не искате да се измъкнете от него, а светът Ви предлага толкова вълнуващи неща. Проявете повече въображение и смелост.

Козирог

Имате вопиюща нужда от признание и днес много силно ще се вълнувате от мнението на околните. Не се ли превръщате в един сноб заради нуждата от нечие одобрение, защо забравихте да сте себе си?

Водолей

Материалният успех за Вас ще е по-важен от всичко. Готови сте дори да рискувате принципите си в името на това да се докажете, но в крайна сметка сами решавате съвестта ли Ви е по-важна или друго.

Риби

Изкушавате се да направите някоя гадничка изненада на близък човек или просто искате да си отмъстите някому. Нали знаете, че тези неща винаги се връщат, понякога по най-неочакван начин.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 3 Отговор
    БЛАГОДАРЯ ВИ за ХОРОСКОП инфото госпожа МАРИНОВА
    ПОЗИТИВЕН КЪСМЕТЛИЙСКИ ДЕН за всички ХОРА
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.