Last news in Fakti

7 Декември, 2022 17:19 1 500 5

Увековечиха лика на Елизабет II на коледен пуловер

  • елизабет ii-
  • лик-
  • коледен пуловер-
  • корги

На гърба на пуловера е изписано "1926 - 2022" над празнично Корги, носещо коледна шапка, и посланието "Благодаря ви за всичко, мадам"

Увековечиха лика на Елизабет II на коледен пуловер - 1
Снимка:Shutterstock

Лондонската компания Notjust Clothing създаде два пуловера, които ще зарадват феновете на кралското семейство в списъка с подаръци на британците тази година.

Коледният асортимент включва възпоменателен пуловер с лика на кралица Елизабет II (44 долара), както и празничен вариант на емблематичния пуловер на принцеса Даяна с черна овца (44 долара), като и двата са произведени в Обединеното кралство, пише "Дарик".

Черният пуловер в чест на покойния монарх е с бяла илюстрация на младата кралица Елизабет, която носи тиарата си, заедно с рисунка на снежинки и думите "Весела Коледа". На гърба на пуловера е изписано "1926 - 2022" над празнично Корги, носещо коледна шапка, и посланието "Благодаря ви за всичко, мадам".

За феновете на Даяна Notjust е използвал като прототип известният пуловер с черна овца на покойната принцеса на Уелс и му е придал коледен вид, като е заменил овцете с празнични елени.

Пуловерите са изработени от акрилна прежда, произведена от рециклирани отпадъци, и според марката половината от приходите ще отидат за благотворителните организации за младежки спорт Football Beyond Borders и Bloomsbury Football.

Представител на марката - която от 2017 г. насам е събрала повече от 100 000 долара за благотворителност - заяви, че Notjust е избрала да помогне на организации, които "използват силата на футбола, за да променят живота на младите хора", вдъхновени от тазгодишното Световно първенство по футбол.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Танк

    7 1 Отговор
    Вече ще спя спокойно. Тия не разбраха ли, че света не се интересува от тях?
  • 2 доган

    4 1 Отговор
    На памперси няма ли?
  • 3 Вълната

    5 1 Отговор
    От мъжка овца ли е или камилска
  • 4 Соваж бейби

    3 1 Отговор
    Иха пуловер с лицето на Баба Рептил ,ще има много англичани които да си го купят,аз лично знам един гей от Белгия по погребението на бабата го бяха канили в две предавания имаше тениска на бабето и голям маняк на кралският двор ,всичко знае .На едното шоу се ядоса че му се присмяха и напусна гневен .Със сигурност си купи в всички цветове .
  • 5 Хахахх увековечили били

    2 0 Отговор
    Рециклирана акрилна прежда и след 3 перални е на боклука. Или в дрипшоповете.