Last news in Fakti

9 Декември, 2022 16:31 3 590 5

Домът на Билбо Бегинс приютява гости срещу 10 лв. на вечер

  • властелинът на пръстените-
  • хобит-
  • хобитон-
  • билбо бегинс-
  • наем-
  • airbnb

Къщата на Билбо може да бъде наета от посетители вече по всяко време... ако успеете да се вредите

Домът на Билбо Бегинс приютява гости срещу 10 лв. на вечер - 1
Снимка: Shutterstock

Феновете на "Властелинът на пръстените" могат да изгубят ума си, защото всеки, който пожелае да отседне в Средната земя и да се превъплъти в Билбо Бегинс, може да го направи, като отседне в неговата къща в Графството, съобщи TMZ.

Оригиналното имение от трилогиите за "Властелинът на пръстените" и "Хобит" е пуснато в Airbnb давайки шанс на феновете да заживеят като хобитите, дори и за ограничено време.

Домовете на хобитите под зелени хълмове в Нова Зеландия, където е сниман филмът, са достъпни за посетители, а феновете имат възможността да грабнат офертата срещу 10 новозеландски долара на вечер, което е около 6 американски долара или около 10 лева.

Специалната оферта е в чест на 10-ата годишнина на филма "Хобит: Неочаквано пътешествие".

Щастливите гости ще получат достъп до своя собствена къща от "Хобит" и ще могат да се насладят на вечерен празник в странноприемницата Зеленият дракон, ще получат втора закуска, освежителни напитки всеки ден и ще могат да направят обиколка зад кулисите на снимачната площадка.

Имотът обикновено функционира като туристическо съоръжение през цялата година, но да живееш на такова място само по себе си си е приключение.

Хобити, елфи, магьосници и други, които искат да прекарат няколко дни в Графството, могат да резервират престоя си в Airbnb от 13 декември, пише pochivka.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гацо

    5 4 Отговор
    Язе на село у кошарата настанявам запъртъци за 100 лева и доене на оВци...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Соваж бейби

    2 1 Отговор
    Много са интересни тези къщурки ,има и още по красиви в Пинтерес ,Направих подобна на малкия само че на самото дърво ,стълбички, прозорчета дори и фигурки елфи ,хобити ,лампи и декори въртящи се все едно си в приказка.За лятото в двора на свекървата има подобно местенце ще я правя тази мини къщурка ,мой проект ,не обичам тотално да копирам в детайли от чужд модел.
  • 4 Охо-бохо

    5 0 Отговор
    Ако беше в БГ, щеше да е 100 евро за вечер. Бай Ганьо удря с балтията през кръста!
  • 5 Румпел Щилтсхем

    0 0 Отговор
    Отивам там за седмица но има ли тоалетна баня.ток.и оставам там за десет дена.