Last news in Fakti

16 Декември, 2022 12:33 2 523 1

Филип от "Игри на волята" се захвана с ново занимание, освен еротичните танци

  • филип-
  • игри на волята-
  • видео поздрави

Той стана част от семейството на голям сайт за видео поздрави

Електроинженерът Филип от "Игри на волята" смени палавите фотосесии и еротичните танци, с които си спечели цяла армия от фенки, с ново занимание. Услугата, която вече предлага ще му носи допълнителен доход.

Финалистът от последния сезон на екстремното риалити стана част от семейството на голям сайт за видео поздрави. Фифо ще заработва по 39 лева за видео поздрав, а ако искате личен разговор с него, то се подгответе да платите 69 лева. Продължителността на разговора не е ясна, но пък ако сте фен на Фифо вероятно и 5 минути ще са достатъчни.

Миналогодишната звезда от "Игрите" Симеон Станкович, който е във въпросната платформа, иска също 39 лева за видео поздрав. Големите звезди пък прибират между 200-500 лв. за поздрав или разговор.

Малко след старта на последния сезон на „Игри на волята“ Фифо лъсна в палава фотосесия по боксерки и кожени слипове. Българският Том Круз се е впускал в участия в не един конкурс за красота, както и в ТВ формат за таланти, в който показва завидни способности в мръсните танци.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един

    1 0 Отговор
    Аз пък си помислих, че станал дървар или копач на канали, а то ... :)