Last news in Fakti

19 Декември, 2022 13:31 5 784 19

Има ли нов мъж до Алекс Богданска?

  • алекс богданска-
  • мъж

Името на мъжа, в чиято компания Богданска отиде на сватбата в Лондон, е Иван Стоименов

Близо 10 месеца след като с вече бившия ѝ мъж – Даниел Петканов, обявиха, че се развеждат, манекенката Алекс Богданска се престраши да се покаже в публичното пространство с нов кавалер, видя HotArena. Това стана на гей сватба в Лондон. Родната знаменитост отиде на събитието под ръка с усмихнат млад мъж, за когото много хора подозират, че може да е новата ѝ тръпка.

Името на мъжа, в чиято компания Богданска отиде на сватбата в Лондон, е Иван Стоименов. Той е мениджър в скъп хотел и няколко заведения в английската столица, показа проверка на „Уикенд”. Двойката показа общи снимки от сватбата в понеделник, когато е било и самото събитие. Още през октомври моделката се е снимала с Иван пред хотела, който той управлява. Сградата се намира в Южен Кенсингтън – един от най-скъпите квартали в Лондон. За нощувка на човек в обикновена двойна стая в хотела се плащат над 300 паунда.

Не е ясно дали поводът за снимките на Алекс там е романтична история с мениджъра, или става въпрос за обикновен работен ангажимент на манекенката. Известно е, че тя, освен успешен български инфлуенсър, е и една от най-търсените ни модели в чужбина. Често я ангажират за снимки в различни държави и нищо чудно да е била наета за рекламна фотосесия и във въпросния хотел. Снимките с мениджъра му може да са правени между другото.

Още преди месеци се заговори, че бившата г-жа Петканова е намерила заместник на мъжа си Даниел, върху когото познати на семейството хвърлят основната част от вината за развода. Пуснаха се слухове, че Александра има богат любовник в чужбина. Повод за тях бяха честите ѝ пътувания зад граница. Дали тайнственият мъж, за когото се говореше, че я теши от мъката след развода, е кавалерът ѝ на гей сватбата? Манекенката запазва мълчание по темата. Тя обаче даде да се разбере, че с Иван не се познават от вчера. Това стана в клип, който пусна в социалните мрежи. Във него Алекс показва чаша чай, който Стоименов ѝ купил уж за да се стопли с него. Когато обаче решила да отпие, чаят се оказал замръзнал – бил купен предишния ден. „Ванката – моят стар добър познайник, се грижи много добре за мен, купил ми е чайче”, смее се Богданска. По този начин става ясно, че с кавалера ѝ от сватбата е познават вече доста време.

Първата снимка с нея, публикувана от Иван в социалните мрежи, е от началото на октомври – именно пред хотела, който той управлява. Преди това е пускал снимки с много други жени, както и няколко фотоса от пътувания по света заедно с млад мъж с вид на фотомодел, какъвто, между другото, има и самият Стоименов.

Някои от последователите на Алекс в социалните мрежи ѝ задават въпрос дали Иван не е „приятелка”. Тя не дава отговор, но небезизвестният шеф Борис Петров е написал под един от тези коментари: „100%”. Той не обяснява какво го кара да е толкова сигурен в това. Други от последователите на бившата г-жа Петканова се радват колко добре изглежда тя в компанията на Ванката. „Това ли е новият Дани сега?”, пита една от фенките на манекенката. Друга се обръща към любимката си с мили думи: „Не им се връзвай на гнусните коментарчета. Дано това е нова любов до теб”. Коментарите са десетки, но Алекс не отговаря на нито един от въпросите, които ѝ задават във връзка с Иван.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лорд Минчу

    7 0 Отговор
    Правилният въпрос е не "до", а "в" госпожа инфлуенсърката!
  • 2 Венета Новакова

    16 0 Отговор
    Спонсори???
    Тя е като японска вишна:
    Красива, ама дърво....

    Коментиран от #16

  • 3 адаша

    12 0 Отговор
    Това да си красив или грозен е работа на природата, но това да отидеш на гей сватба...Няма да продължа, защото трият.
  • 4 Това не е новина

    17 0 Отговор
    Щеше да е новина ако беше отишла с някой чобан от Родопите, дето смърди на овче кисело!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 9689

    5 0 Отговор
    Отвличане на внимание чрез отрепки е престъпление.
  • 7 Бачо е бачо

    5 0 Отговор
    От както скъса с оня айгър,да си призная сън не ме лови да я мисля...
  • 8 богвзелска

    3 0 Отговор
    нема бате само жендърье
  • 9 ШесПет

    10 0 Отговор
    Кой набеди тоя Вълчо за красив??!!
  • 10 Дедо ви

    10 2 Отговор
    тая преди зъбльото, не беше ли оститутка по самолетите???? И с тоя как беше...фотоШОП, и аз да си изтипосам една снимка бате Арни вода да ми носи, за мускулите и именията! "Манекенка"???? По наше време друго им викахме.
  • 11 иди

    2 0 Отговор
    Венелина Маринова
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Анонимен

    5 0 Отговор
    Какво е станало с носа и?
  • 14 Колко ли иска тази като се поизноси!

    9 1 Отговор
    Съсипана ми се вижда тази, но при толкова различни потребители е нормално да е скъсана вече!
  • 15 До - не, но

    4 2 Отговор
    Зад - да! Много!
  • 16 Красимира Атанасова

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Венета Новакова":

    Поредният парцал, който ще покити детето си, така че баща да не види.
  • 17 Нова година нов чеп

    3 0 Отговор
    всичко друго е мираж!😹😹😹😹😹😹😹
  • 18 66666

    3 0 Отговор
    ИВАН е завършил туризъм в Банкя.И е малко обратен .Съученик ми е.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.