Last news in Fakti

23 Декември, 2022 12:15 7 558 22

Колеги на Юксел Кадриев го унижиха в ефир, гаврят се със сексуалната му ориентация

  • юксел кадриев-
  • колеги-
  • шега-
  • в ефир-
  • сексуална ориентация

Замесиха и Деян Неделчев - Икебаната в шегата за новинаря

Колегите на новинаря Юксел Кадриев го взеха на подбив съвсем изненадващо.

Шегата за сексуалната ориентация на Кадриев бе изстреляна в ефира на bTV в понеделник в 6:55 ч. сутринта от спортния журналист Петър Бакърджиев, който често се майтапи солено с колегите си.

Повод за майтапа с Кадриев стана излъчено видео, в което мъж свири на пиано под водата, оборудван с предпазен костюм. Дни по-рано Юксел Кадриев публикува видео в платформата Youtube, в което изпълнява кавър версия на всеизвестната коледна песен Let It Snow („Нека вали сняг“), докато свири на пиано, пише "Уикенд".

„Юксел Кадриев може също да се снима под вода. Доколкото знам е планинар, броди из планината“, обади се Петър Бакърджиев. Водещият Златимир Йочев тихо предположи, че „Юксел събира гъби“, но колегата му се направи, че не го е чул и с широка усмивка попита цели 3 пъти: „Съчки ли събира Юксел в планината?“, правейки препратка към известната песен на Деян Неделчев – Икебаната, която е неофициален химн на родните хомосексуалисти.

За момент грубата шега на Бакърджиев с Юксел, стъписа и Златимир Йочев и синоптика Борислав Лазаров. Само няколко секунди по-късно и двамата прихнаха да се смеят, заразени от смеха на Бакърджиев.

За да спасят положението, операторите веднага пуснаха друг клип от видеообмена, а Боби Лазаров побърза да замаже гаврата с Юксел Кадриев с пожелание към всички „тик-токъри, ютубъри и инфлуенсъри“.

За никого не е тайна, че преди няколко години новинарят от Би Ти Ви преживя тежък развод със съпругата си Бонка Георгиева, която обяви, че се разделя с него, тъй като го заловила с мъж в леглото. Скандалите между бившите съпрузи стигнаха и до съдебна зала, а през 2012 г. Бонка беше задържана за кратко в полицията по жалба на тв говорителя, който се притеснявал, че оперната певица иска да го убие. Впоследствие двамата се помириха в името на дъщеря си Габи, но оттогава темата за сексуалната ориентация на Юксел Кадриев е болезнена и изнервяща за популярния новинар.

Що се отнася до спортния журналист Петър Бакърджиев, то той често си прави груби и необмислени шеги в ефира на bTV с колегите си. Преди година той забърка синоптичката Натали Трифонова в интимна интрига с репортера Денислав Борисов. Без много да му мисли, Бакърджиев разказа как докато идвал на работа рано сутринта, видял Денислав Борисов да слиза от джипа на Натали.

Засегната от разказаната в ефир история, Натали Трифонова потърси обяснение от Бакърджиев: „Ти си голям интригант! Постоянно искаш нещо пред зрителите да ме изложиш. Не може нашите истории да ги плямпаш така в ефира“, скара се блондинката на спортния журналист.

Няколко месеца по-късно заподозреният в тайна връзка с Натали, Денислав Борисов напусна медията


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хихихи..

    29 8 Отговор
    Малко пе дал,иначе кротък и културен,трае се..

    Коментиран от #4

  • 2 ДЖОН МАКФЛАЙД 🎩🌎

    21 16 Отговор
    Юксел да го съблекат гол и да му направят любовен триъгълник с Виктория Петрова ,с някой негов колега новинар да разклати отзад ,докато цунка Петрова по катеричката отдолу
  • 3 Някой прости жени са толкова лоши

    37 10 Отговор
    Че по добре човек да си няма работа. А сексуалната му ориентация си е негова работа
  • 4 ДЖОН МАКФЛАЙД 🎩🌎

    16 7 Отговор

    До коментар #1 от "Хихихи..":

    А не модерно е да си ТРЕТОПОЛОВ ГЕЙ ДЖЕНДЪР И ТО
  • 5 Къдри Ман Аф

    23 11 Отговор
    Юксел да бъде избран за Жена на годината, да не обръща внимание на просташки намеци, жената е най-дория приятел на Човека.
  • 6 Генг-бенг

    20 12 Отговор
    Е че той Лорд Евгени МинчеФ Фон Бул каза, че като дошъл в София от дълбоката провинция, Юксел е бил негово гадже, живели са повече от 2 години заедно и той му викал гальовно "Юки" ... Явно от време на време се е жертвал да бъде и с жена си, с изключително еротичното име Бонка, за да си има наследничка и дотам - любовта му към същия пол явно е по-силна ... :):)
  • 7 Мима

    40 17 Отговор
    Човекът си е супер и като професионалист, а и хубаво пее. А какво прави в спалнята си, засяга само него!

    Коментиран от #9

  • 8 Зевзек

    15 18 Отговор
    Както виждам Кадриев пее много фалшиво, но даже е пуснал клипа с фалшивото си пеене публично. Явно въобще не му пука за чуждото мнение и не му пука дали ще се изложи или ще го изложат. Както се казва няма лоша реклама. Или пък е искал хората да коментират фалшивото му пеене вместо това с кой събира съчки.
  • 9 Комитет ДС

    13 16 Отговор

    До коментар #7 от "Мима":

    Ние трябва да знаем какво, как, с кого и колко често прави в спалнята си.
    Ако Вас не Ви интересува, това е Ваш проблем!
  • 10 Лорд Минчу

    21 9 Отговор
    Аве това е по-малкия проблем, проблемът е че не може една новина да прочете без да обърка, запъва и пелтечи, а е "новинар"!? Така човек се замисля, този при положение, че така и не се научи да работи това, защо още го търпят??? Само може да се досещаме дали пък не е заради съчките?
  • 11 Христо

    43 9 Отговор
    Да го уволнят този спортен простак! Навсякъде се множи простащината и неетичността, това трябва да се прекрати.
  • 12 Рошко

    15 1 Отговор
    И вие сега с такива простовсти истории искате лека полека да ни убедите в либерасткото ненормално да ги приемаме в нормално да ви,,,,,,,,,,,,
  • 13 Ъъъъъъ…

    13 9 Отговор
    юксел, мюмюнь, асан, никой не го е грижа за такива.
  • 14 ванчо михайлов

    33 7 Отговор
    Ако Бакърджиев е журналист аз съм високоскоростен влак !!! Този не може да говори ,а тези хоп в телевизията !!!
    Същият играе ролята на крадеца , който най-силно вика дръжте крадеца !!! Всъщност нормално би било да се разберат , кой от двамата е по-по - най !!! Та такива ми ти работи !!! Присмял се хърбел на щтърбел !!!
  • 15 шефа

    11 3 Отговор
    Юки ку....... Юки ку.......
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 АРЕС

    15 5 Отговор
    Как милите че некадърник като тоя от снимката се урежда да чете айтекюто освен с пед.......я.
  • 18 бойко

    9 6 Отговор
    пе дал ама наеб а викито,вие лъскахте само
  • 19 БЕ ТОЯ НЕ ЗНАЕЛИ ЕДНА ПЕСЕН НА

    11 7 Отговор
    БЪЛГАРСКИ?!?!!!..... ДА И ПЕЕ НЕЯ. КВИ СТЕА СНОУУУУ МОУУУУ... ЗА КВО Е ХОДИЛ НА УЧИЛИЩЕ...
  • 20 Срамота

    11 7 Отговор
    Занимават ни с мръсно бельо. Боли ме ухото кой събира гъби, съчки и всякакви банални идиотщини.
  • 21 Митъо

    7 11 Отговор
    Човека е широко скроен хич да не му пука ...
    Аз съм родулюбец ,но не и националист и много му се кефя дали е от другите хич не ме е...
  • 22 Даскал Цеко

    6 1 Отговор
    И аз съм слизал от джипката на Натали, ама не се хваля.