Last news in Fakti

29 Декември, 2022 07:00 5 603 1

Дневен хороскоп за 29.12.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Нестандартен ден за Водолеите

Дневен хороскоп за 29.12.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Хубав ден за анализ на дейността, на позицията ви в живота, в работата, в любовта. Съдейки по звездите, чакат ви успехи в общуването и нови запознанства. Днес кипите от енергия, внимавайте къде ще я вложите; не подхранвайте упреци и обвинения.

Телец

Особен ден е днес, мистичен. Време за притихване и вслушване в себе си. Смяната на една година с друга неминуемо поражда много въпроси и малко тъга. Отделете време, за да си запишете желанията за новата година, посрещнете я подготвени.

Близнаци

За толкова много неща си мислите, анализирате, че не ви остава време да помислите за онова, което е истинско важно за вас. Отделяте ли достатъчно време за близките си, а за себе си, а за онова, което харесвате; толкова ли са важни парите, че се лишавате от времето и силите си заради тях и струват ли си целите усилия. Парите са важни, безспорно, но какво е вашето отношение към тях; те само форма на енергиен обмен ли са или нещо много повече ...

Рак

Съдбата ще се опита да изпита здравината на жизнените ви принципи и реакции. Не е от леките дни, но пък е от онези, в които научаваш много неща за себе си чрез взаимоотношенията с другите. Полза ще има, само не влагайте прекалено много (отрицателни) емоции. Направете нещата като на игра.

Лъв

Самочувствието ви е на ниво, но не бива да пренебрегвате хранителния режим, грижите за себе си, дори посещението при лекар. Хубаво е да поддържате нивото. Денят ще започне малко тегаво и то без видима причина. Оставете съмненията, недоверието и цялата им свита да изтекат по каналния ред, просто не се фиксирайте върху тях.

Дева

Няма да ви се занимава със сериозни неща. В края на краищата приключването на една година е период за равносметка. Само не пречете на останалите да правят, каквото са си наумили, с безбройните си съвети и натяквания.

Везни

Доста нервни ще сте днес, дали заради отиващата си година или по съвсем други причини, това си е ваш проблем, но не го правете такъв и за всички около вас. Не забравяйте, че днес е едва ли не последната възможност да свършите каквото сте обещали до края на годината. Разчистете всички сметки, за да започнете на чисто.

Скорпион

Гледайте до обяд да приключите с важните ангажименти, които сте планирали,че после да имате свое лично време. Обърнете специално внимание на партньора си в живота, покажете му, че е специален. Вечерта е предимно за усамотение и разговори на четири очи.

Стрелец

Днес е ден, в който ще мислите повече за другите, отколкото за себе си. Така или иначе ще се наложи да се оставите на течението, защото каквото и да започнете сами трудно ще става. Важно е да се отърсите от вътрешните си страхове и да вярвате, че нещата ще станат по-добре, само време им е нужно.

Козирог

До обяд ще сте доста активни и готови да помогнете, но след обед няма да ви се иска никой да ви занимава със сериозни неща. Можете да се поразходите навън, за да помечтаете, докато още не сте измръзнали.

Водолей

Завладяващ нестандартен ден. Много полезни за днес са физическите натоварвания, а такива е лено да откриете. И тъй като днес за вас е характерен много бързия обмен на вещества в тялото, е напълно възможно да се обадят някои стари болежки. Поанализирайте ги, дори поговорете с тях, ако не ви изглежда твърде налудничаво и просто ги оставате в тази година, която свършва.

Риби

Проявете максимална активност. Правете нещата като за последно ... през тази година. Е, има още два дена до края ѝ, но пък ще се почувствате много по-добре морално и физически, ако вложите цялата си сила, енергия, желание, вдъхновение в това, което правите. Важното е да ви харесва, по този въпрос само вие можете да си помогнете.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    БЛАГОДАРЯ госпожа МАРИНОВАза ХОРОСКОП инфото ПОЗИТИВЕН КЪСМЕТЛИЙСКИ ДЕН НА ВСИЧКИ ХОРА и ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ