Last news in Fakti

3 Януари, 2023 11:58 3 435 8

Хенри Кавил е мъжът с най-красиво лице през 2022 г.

  • хенри кавил-
  • супермен-
  • актьор-
  • красота-
  • лице

Досега формулата, изчисляващата мерките и чертите на лицата на знаменитостите, посочваше, че Роб Патинсън е мъжът с най-правилни лицеви характеристики

Хенри Кавил е мъжът с най-красиво лице през 2022 г. - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Списъкът на най-красивите хора в света често предизвиква бурни реакции в социалните мрежи. Вкусът и представата за красота са нещо строго индивидуално, като различните култури и времена издигат различни стандарти за красота. Затова е и трудно, дори невъзможно, всички да се съгласим, че един човек е най-красивият на света. Науката от своя страна разчита на симетрията.

Когато д-р Джулиан Де Силва използва науката и древните формули, свързани с перфектните числа, за да изследва лицата на известни мъже и жени, той дава резултати, които мнозина негодуват, пише BG Voice.

Тогава актьорът Робърт Патинсън, когото публиката познава от сагата “Здрач”, надмина всички останали. Според дадената формула Робърт Патинсън получава 92,15 процента на теста за съвършенство на знаменитостите.

С настъпването на 2022 година друг известен британец отмъкна титлата на Роб. Става въпрос за британския актьор Хенри Кавил, който спечели титлата мъж с най-красиво лице през 2022 г.

Според традиционния списък на TC Candler и Independent Critics Хенри е “грациозен, елегантен, оригинален, смел, уравновесен и страстен”.

Втори в списъка е рапърът, танцьор и певец на Stray Kids Hwang Hyun Jin, което също е поредната голяма изненада.

След това е Крис Хемсуърт, който скоро обиколи новинарските заглавия, след като научи, че носи два гена, които увеличават риска от болестта на Алцхаймер, заради което се оттегля за известно време от киното и се отдава на време и спокойствие със семейството си.

Той засне нов здравен телевизионен сериал Limitless, в който изследва методи за удължаване на живота и забавяне на стареенето на клетките.

Този списък се публикува от 1990 г. и съдържа 100-те най-красиви лица, избрани от приблизително 160 000 знаменитости по целия свят.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голям

    10 9 Отговор
    Убавец с тая крива физиономия ?!

    Коментиран от #5

  • 2 Поне една

    4 6 Отговор
    Шапка с козирка да си сложи на кривата му олигофренска,червеноглава тиква
  • 3 дзверо

    12 1 Отговор
    Покажи твоята да видим колко е права!
  • 4 Соваж бейби

    7 3 Отговор
    Е явно страдам от кривогледство ,уеш!Златна пропорция/сечение,златен коефициент ,божествена пропорция или ирационално число в математиката, въведено е от Леонардо да Винчи...Пича е симпатичен или поне беше като по млад ,но не и красив има проблеми с природата личи му ,Бог не си е свършил добре работата или нищо от рода божесвено красиво.
  • 5 Някой

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Голям":

    Крив ти мозъка на тебе.....щом на хубавото казваш грозно! Иди са прегледай, може нищо да ти няма! Жела ти щастлив и дълъг живот!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Джералд

    0 0 Отговор
    Хмммм...
  • 8 незнайко

    0 0 Отговор
    Аз пък мислех, че е Юлиян Вергов !!!