Last news in Fakti

3 Януари, 2023 15:15 4 420 20

Годеникът на Златка Райкова за пореден път се хвали с бясна скорост (ВИДЕО)

  • златка райкова-
  • карен хачатрян-
  • бясна скорост

Карен сподели клип, на който се вижда как лъскавата му кола вдига 180 км/ч.

Както казаха в централните емисии, голямото прибиране започна! След дългите коледни и новогодишни празници е време да се върнем към обичайния си делник.

Прибирането за звездната двойка на Златка Райкова и Карен се случи ден преди почивния 2 януари, а за това разбираме от профила на бившия тенисист. Той качи дълго стори, на което се вижда как лъскавата му кола вдига 180 км/ч. на магистрала "Струма", пише Vbox7.

Да, трафик няма, но без трафик важат същите правила.

Златка и Карен бяха в Разлог по време на коледните и новогодишните празници. С тях беше и Благой, синът на моделката от връзката ѝ с Благой Георгиев. От сторитата им видяхме, че освен на 5-звезден лукс, са се насладили и на истинска спа почивка.

Именно от въпросния хотел в Разлог Златка разкри, че бременността ѝ е била планирана, а името на бебето - почти избрано.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Обикновен

    44 0 Отговор
    Чакам сега да видя дали прокуратурата ще се самосезира :-)
  • 2 пипи

    43 0 Отговор
    Защо навирата в очите на хората, примитивната музика и закононарушенията на тези примати!
    Медиите трябва да имате малко цензура и да давате добрия пример, а не разни изцепки за ТВУ!

    Коментиран от #15

  • 3 Смешник

    38 0 Отговор
    Вдигнал 180км и си мисли че е нещо специално.

    Коментиран от #5, #11

  • 4 Фен

    31 0 Отговор
    Ашколсун! Ей това са напълно интегрирани хора от малцинствата !
  • 5 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Смешник":

    ФАКТ
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 карчи

    34 0 Отговор
    Отиде си великия дрифтър и пилот Кен Блок, а вие пишете за тези селски недоразумения!?
    RIP!
  • 8 Мунчо

    27 0 Отговор
    Сега чакаме и тоя да смаже няколко човека и след това да запълваме новинарските емисии с това видиш ли, че пътищата не са добре, няма знаци, маркировка и т.н.....Ако има институции на място сега, книжката на трупчета за две годинки, тресни една глоба от 15-20к и малко да "поработи" като санитар в някоя болница, която приемат пострадали след катастрофи и готово... Ама както винаги като повечето VIP(кенефи) ще се отърве с потупване по рамото и... "Повече не прави така, ясно ли е"..... Ей, богу нямам думи направо...
  • 9 Благо

    25 0 Отговор
    Този малоумник неграмотен кара със 120 по околовръстното с детенцете в скута си, дано този коментар да го прочете някой грамотен негов познат, и да му обясни че този модел на Мерцедес има въздушна възглавница за водача, която при лек удар може да убие и него и детенцето....
  • 10 Соваж бейби

    11 1 Отговор
    Полицията не си върши работата,или си затваря очите пред някой лев?!Типично и нормално за България !
    Иначе песента е хубава ,ако не се лъжа е - Фир - Ночь

    Коментиран от #16

  • 11 Минувач

    2 15 Отговор

    До коментар #3 от "Смешник":

    Не мисля, че се хвали със скоростта. Ако има хвалба, то е заради Мерца ГТ - 4 врати, който струва няколко стотин хилки. Ако се хвалеше със скорост, щеше да я надупи над 250 км/час или пък да покаже ускорението от нула до 140 примерно, без да нарушава закона. А иначе, знам че предизвиква хейт, но все пак тази кола ускорява и спира в пъти по-добре от средно статичстическа кола. Тази скорост е просто крейсерска за нея, колата е спокойна, стабилна и смея да кажа, че това е дори повече ОК с оглед на малкия трафик и то на магистрала, отколкото малоумниците със слаби коли, които тръгват да изпреварват в насрещното или в завой без да преценят възможностите на колата си и мега дългото изпреварване.
  • 12 Емо

    16 1 Отговор
    Пълна простащина, оголила надутия корем от този младок, който незнайно защо е попаднал в ужаса да бави чуждо дете и да се занимава с толкова употребявана жена. И той след време ще си хване чукалата и ще намери младо, хубаво по умно и възпитано момиче. Горките му родители да имат внук от такава.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 пффф

    17 0 Отговор
    И двамцата са жалки отпадъци.
  • 15 Джо

    1 7 Отговор

    До коментар #2 от "пипи":

    Какво пък имаш против,руската рапчалга?
  • 16 един от стадото

    4 1 Отговор

    До коментар #10 от "Соваж бейби":

    тя е. Арменската, дагестанската, чеченската, черкезката общност много си падат по нея. Гангстерския и леко бандитски стил допадаше и на обикновения руснак, дори етническия. Висоцки. Марина Влади с руски корени само може да удържи на такъв характер като неговия. Висоцки горя като новогодишна пиратка, не като църковна свещ..

    За много години мадам. Да си жива и здрава
    ти и цялото ти семейство

    Коментиран от #18

  • 17 ами,

    6 0 Отговор
    Простафелът може да се похвали само с простащина защото не притежава никакви положителни качества.То ясно се вижда от визията и на двамата,че са убитаци.Дано от тази му (хвалба) не пострадат други хора.
  • 18 Соваж бейби

    5 1 Отговор

    До коментар #16 от "един от стадото":

    Много ги харесвам и аз ,голям фен и на Висоцки !Има един Ислам Итляшев - Она любила розы,
    ,Ислам Итляшев - Ай-яй-яй (Дикая) | Премьера клипа 2022,
    - леле какъв глас и песни колко ме е разплаквал ,от тука го знам хлапетата и те слушат руски парчета,сигурно от русначетата в махалата, лятото се събират има стадион за скейборд,мотори,колела и носят тонколона от подвижните голяма,диско парти.Мерси ,Желая ви всичкото здраве, любов и късмет, които са нужни, за щастлив и пълноценен живот,на семейството и приятелите ви!
  • 19 БеГемот

    7 0 Отговор
    Ма.нгасари!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.