Last news in Fakti

4 Януари, 2023 09:33 2 039 6

И български пожарникари заснеха "секси" календар с кауза (ВИДЕО)

  • пожарникари-
  • календар-
  • кауза

Подобно на австралийските си колеги

Бургаски пожарникари се озоваха със свои снимки на календар, който има кауза. Те заснеха фотосесия с кучета от приюта в Бургас, като на календара всеки един от огнеборците позира с куче от приюта.

Снимките са направени на плажа в Бургас, както и в студио, а целта е да се призоват хората да си вземат домашен любимец от общинския приют, където повечето кучета са изоставени на улицата от своите стопани.

"Приехме идеята с усмивка, с желание, с мотивация и общото мнение беше, че трябва да помогнем, да дадем всичко от себе си и да стане една добра кауза", коментира пред БГНЕС пожарникарят Валентин Валентинов.

Огнеборците се шегуват, че не мислят да последват примера на австралийските пожарникари и да направят по-провокативен календар.

"Акцентираме на други наши достойнства! Не че бихме отстъпили на тях, но гледаме нашите календари да бъдат по-изискани и с определена кауза", настоя гл. инспектор Асен Асенов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бушприт

    4 1 Отговор
    Бургаски пожарникари се озоваха със свои снимки на календар, който има клауза.
  • 2 Нердесин

    3 1 Отговор
    Секси пожарникарЧе
  • 3 случаен

    6 1 Отговор
    а баш пожарникаря ще ли го има,как спи до кюлчетата

    Коментиран от #4

  • 4 Ханку Брат

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "случаен":

    Не много е дърт и грозен
  • 5 офф топик

    2 0 Отговор
    Купуваш го, слагаш го на стената в спалнята и мъжът ти умира от кефф :))) Ожас, но дано животинките си намерят добри стопани.
  • 6 Защо не помагате

    1 1 Отговор
    на колегите си , и милиционерите които по цял ден просят дарения, от нас бедните, за деца и вдовици, а се занимавате с п.миярите които хапят хората????