Last news in Fakti

17 Август, 2013 00:04 2 617 0

Музикантите от Kiss си купиха свой футболен отбор

  • kiss-
  • футболен отбор-
  • рок-
  • кис-
  • група

Пол Стенли и Джийн Симънс са част от управителния съвет на футболния отбор L.A. Kiss


Вокалистът и китаристът на легендарната рок група Kiss си купиха собствен  отбор по американски футбол, съобщава Холивуд Рипортър.

Според ESPN Пол Стенли и Джийн Симънс са част от управителния съвет на новосъздадения
футболен отбор на Лос Анжелис.  Той ще се нарича L.A. Kiss, като през март ще дебютира в алтернативното първенство по американски футбол -  Arena Football League.

Управата на клуба планира да привлече феновете чрез нестандартни промоции, като всеки, който си закупи абонаментна карта за мачовете на отбора ще получи и безплатни билети за някой от концертите на KISS.

В свое изявление пред ESPN Джийн Симънс заяви, че всеки един от мачовете на L.A Kiss  ще бъде подобен на концерт на групата, предоставящ впечатляващ и спиращ сърцето екшън.

Пол Стенли заяви, че идеята за това групата да притежава отбор в считаната за алтернатива на много по-популярната и корпоративно насочена National Football League, Arena Football League е много интригуваща и изключително близка до философията на нейната музика.

Отбор в същата лига притежава и друга рок  легенда. Джон Бон Джоуви е част от управителния съвет на отбора Филаделфия Соул.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА