Last news in Fakti

6 Януари, 2023 10:15 3 785 28

Мира Добрева е била жертва на насилие

  • мира добрева-
  • жертва на насилие-
  • психически тормоз

Водещата уточнява, че човекът, който й е посягал, не е нейният съпруг режисьорът Жоро Торнев

Журналистката Мира Добрева сензационно призна, че е била жертва на физическо и психическо насилие, причинено от мъж до нея. В последните месеци темата е особено актуална в светските среди, след като актрисата от "Откраднат живот" Диана Димитрова шокира в социалните мрежи с разкритие, че е била пребита на снимачната площадка от свой колега, но не го посочи директно. След това Димитрова даде официални показания на разпит в СДВР. Пред полицията тя е съобщила името на насилника си - посочила е Юлиан Вергов за човека, който ѝ е посегнал, за което писаха медии.

За разлика от Диана Мира Добрева запази анонимно името на мъжа, с когото е имала връзка и който я е тормозил в продължение на години. "Истината е, че съм била жертва на домашно насилие. Чувствам се много силна жена и физически, и психически, но съм изпитвала моменти на слабост. Успяла съм да преживея и надживея това, че над мен е упражнявано насилие. Човек трябва да вземе решение да избяга от съответната ситуация, да не се застоява в нея. Слава Богу, аз съм имала смелостта да се махна", разказва звездата на БНТ.

"Не мога да не спомена също така, че психическият тормоз е по-страшен от физическия. Сега никога няма да се оставя да бъда тормозена и мачкана психически. На никого няма да дам възможност да повярва, че аз съм по-малоценна заради пола ми, заради произхода ми, за това, че съм българка и съм родом от Родопите“, допълва още Добрева.

Тя обаче уточнява, че човекът, който ѝ е посягал, не е нейният съпруг режисьорът Жоро Торнев, макар двамата да не са заедно. От 3 години журналистката и бащата на сина ѝ са разделени и не живеят под един покрив. Имали периоди, в които дори не се чували и виждали, и други, в които поддържали нормални отношения. Бракът им от доста време насам не вървеше и беше на приливи и отливи. Няколко пъти Добрева и Торнев се разделяха, а причината все бяха неговите мимолетни авантюри с други жени. Тв водещата успяваше да прости изневерите на любимия си, но в един момент чашата преляла и решила, че няма смисъл да продължава да се унижава.

В същото време обаче не искала и да подава молба за развод, защото все още имала трепети към бившия си. Освен това официалното разтрогване на любовта им от съда щяло да я съсипе психически. В момента журналистката се е фокусирала върху писането на втората си книга. Заради това си начинание тя дори напусна временно БНТ, където от дълги години е сред най-обичаните екранни лица.

Добрева побърза да уточни, че не е била уволнена от медията, а се е оттеглила доброволно. Предаването ѝ "Отблизо“ продължава да се излъчва и се води от млада колежка от телевизията. Мира не знаела докога ще бъде в отпуск, но някой ден планирала отново да се върне на малкия екран, уточнява "Ретро".


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 читател

    26 0 Отговор
    Марче, не следиш събитията около Мира, тя това го признава вече няколко пъти в последно време
  • 2 ДДРОнег

    32 2 Отговор
    За сведение всички известни жени в България и по света са били жертва на насилие, и като малки, и като големи ... В някои страни и не само жени ...
    И още за сведение - жените, които ще станат известни, и те ще са били жертва на насилие , когато станат известни ...
    Извод - за да станеш известен - трябва да си бил жертва на насилие ...
  • 3 Асан

    29 2 Отговор
    Обещали и заплати пък то само кревати 🇻🇳🤣🇹🇷

    Коментиран от #18

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Мъхъ

    23 2 Отговор
    Айде ся и тая...
    То стана много фйешън напоследък.
    Ма на нея й личи, че е преживяла нещо...
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Диана

    25 1 Отговор
    Айде и тая...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Мисирка Мира

    17 0 Отговор
    Някой фиток я е погнал,чак сега се успокоила..Що не е казала на Жоро да му размирише врата на изгоряла гума,ами се оплаква ефирно някак си?
  • 10 Пак сти

    9 0 Отговор
    изтрили ,табанари
  • 11 Излагация

    10 0 Отговор
    Добева е грешно написан.Неграмотници.

    Коментиран от #26

  • 12 баба

    9 1 Отговор
    Съвсем добронамерен съвет: Откажи се от белия хляб и ще видиш колко много ще се сближите. Знаем ги ние мъжете. И никакви глупости от рода, че те боли глава, или че нямаш настроение.
  • 13 Да, да

    17 0 Отговор
    Ние сме жертва на насилието да я гледаме непрекъснато и да пишете за нея!
  • 14 Иван

    10 1 Отговор
    Всеки иска да го забележат. А ако изкара и някой лев - екстра!
  • 15 ивайла мирчева

    5 1 Отговор
    сладка болка беше !
  • 16 Защо е тормозена

    6 2 Отговор
    Тя е толкова сладка и добричка.Ще я изям като захарен памук.Ще уважа всяко нейно желание и яко.
  • 17 Боев

    13 1 Отговор
    Да му писне на човек от глупостите на Сульо и Пульо.
    Не мирясаха и не спряха да се излагат.
  • 18 виж как знаеш

    4 4 Отговор

    До коментар #3 от "Асан":

    И на вас по креватите са ви правили кастинг.
  • 19 Маца

    11 1 Отговор
    На времето имаше един скеч - Жоро Мамалев, в ролята на бизнесмен, искаше да го вкарат в затвора, за да си изкара име на престъпник, защото напоследък много бизнесмени били изпотрепани, и то все чесни и почтени. Виж, за бизнесмен бандит прострелян не бил чувал. Та и сега - за да си известен - трябва да си насилван. Интересното е, че и за жертвата и за насилника това е една добра реклама.
  • 20 Друго мнение

    11 1 Отговор
    Тормозът над мъжа започва още от родилното през яслите градината и училището 90 процента обкръжен и контролиран от жени та до вресливи и истерични колежки на работата Та затова мъжете също се променят
  • 21 Хмм

    13 1 Отговор
    за пред медийте е много полезно да си жертва на насилие, е аз също съм жертва на насилие, даже и на изнудване 2 деца имам от различни жени и двете не мога да видя и за сметка на това плащам кръвен данък вече 10 години. Ама мен никой не ме отразява защото мъжете са със на половина права спрямо жените по тема насилие или деца
  • 22 Механик

    8 1 Отговор
    Айде и тая сега. Нямат свършване "изнасилените" пaчaври.
  • 23 митутурутки

    7 0 Отговор
    След ПР провала на оная митyтypyтка Диана иде следващата! НПО-то трябва да оправдае едни пари!
    Тази, ще е с друга тактика не агресивна, като "актриската", а по-скоро стил "умиращия лебед"!
    Представлението предстои освен, ако не се състои поради мижав интерес!
  • 24 Жалка работа

    5 0 Отговор
    Влачи се по няколко пъти в седмицата до ГРОБаджийската централа от години.Как пък все насилени и тормозени са шайкаджийките ? Тиквата им плаща да реват,за да се приеме истанбулската глупост.Обещал е на обратните му господари,че ще свърши работата.
  • 25 Асан

    4 0 Отговор
    Ха късмет някой да я изнасили тая дърта помакиня 🇻🇳🤣🇹🇷
  • 26 бобо

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Излагация":

    Явно си отскоро тук. Та тава е Марчето. Знаеш ли от кога ни весели.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 И тая

    2 0 Отговор
    само мрънка, търси внимание, а не вижда, че за нищо не става. А Торнев е рядко грозен мъж.