6 Януари, 2023 15:31 8 577 15

Никога не задавай тези въпроси на партньора си

  • въпроси-
  • връзка-
  • половинка-
  • партньор-
  • спор

Шест въпроса, които могат да причинят само караници и проблеми

Никога не задавай тези въпроси на партньора си - 1
Снимка: Shutterstock

Искреността пред половинката е ключов фактор, за да имате хубава и здрава връзка, но все пак (преди всичко) не бива да забравяш, че сме хора и понякога има теми, ситуации и неща, които е по-добре да си останат несподелени. Не защото е хубаво да имате тайни един от друг, а защото понякога премълчаната истина е по-полезна от суровата и болезнена истина, пише Флагман.

С други думи, има теми, които ако се обсъдят, само могат да развалят даден момент или да ви натоварят негативно. Струва ли си?!

№1: "КРАСИВА ЛИ СЪМ?"

Кошмарен въпрос от гледна точка на внезапно изпитание на чувствата. Стотици пъти си получавала положителен отговор на него с думи и действия, и да го задаваш отново, дори и с досадно наивни интонации, е доста неестествено. Отговорът ще бъде подходящ. Ако имаш нужда от морална подкрепа, кажи си директно. Поне такова искане звучи честно и не прилича на таен вход към странно имение, пълно с криви огледала и интелектуални загадки...

№2: "ЩЕ МИ ИЗНЕВЕРИШ ЛИ НЯКОГА?"

Интересно какво се очаква в отговор? „Да, може би“ или „Не тази година“? Въпросът е от онези, които единствено създават проблеми там, където (все още) ги няма, защото предателствата не се планират предварително. Обичате се, вярвате си един на друг, спазвате споразуменията за това какво е приемливо във вашата двойка и какво не – и бъдете щастливи с това. Политиката на "отворен достъп" по отношение на електронните комуникации е сигурна стъпка към абсолютна прозрачност в отношенията, на която двойките се решават от голяма любов. Опитайте, изведнъж ще ви хареса и ще премахне ненужните въпроси.

№3: "С МЕН ЛИ СИ ПРАВИЛ НАЙ-ДОБРИЯ СЕКС В ЖИВОТА СИ?"

Да, глупаво, но наистина интересно, дори и никога да не питаш за това. Вариант на отговор: „Разбира се, с теб. И ти, надявам се, също с мен... Въпреки че тогава, в Бали, през 2010 г.... Луд купон, море от уиски и още не те познавах... Как може да се сравни това?" Справедливо. Освен това имаш свои собствени истории за екзотични курорти и няма нужда да измервате страстта си с минали приключения.

№4: „АКО АЗ СЪМ НАЙ-ДОБРОТО, КОЕ ИЛИ КОЙ Е НА ВТОРО МЯСТО?“

Глупав въпрос за книгата на рекордите. Нали не искаш той да прегледа целия списък, да оцени опциите, да докладва за плюсовете и минусите и да ги подреди по места? Защото може, ако трябва. Не? Е, добре.

№5: "ОБИЧАШ ЛИ МЕ?"

Той вече ти го е казвал. Много пъти. И ти го обичаш ужасно много. Така че не задавай безсмислени въпроси, които загатват за категоричен отговор, а кажи директно, че искаш да чуеш „Обичам те“. И ако наистина се съмняваш, защо питаш? Какво очакваш да чуеш?

№6: „ЩЕ СИ НАМЕРИШ ЛИ ДРУГА, АКО НЕЩО СЕ СЛУЧИ С МЕН?“

Очакван вариант: „А ти как би постъпила?". Нали не мислиш, че е с теб само защото ти си най-красивата и невероятна и няма повече такива на света? Ясно е, че никой от вас не би дал обет за безбрачие и самота до края на живота си, ако нещо се случи с другия. Да попиташ това е като да си на райски плаж, да се наслаждаваш на слънцето и да отпиваш любимия си коктейл и изведнъж да кажеш: „Не забравяй, че все пак и двамата ще умрем някой ден!“. По-добре е да отидеш на вечеря или йога с приятелка или с партньора си, така че този въпрос да загуби своята стабилна форма.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ехото...

    22 0 Отговор
    Това са толкова идиотски примери , като от лексикон на малки ученички !
  • 2 Идън

    13 2 Отговор
    О, и още много други...Мъжете задават същите въпроси и още по- глупави.
  • 3 плевен

    15 0 Отговор
    Наскоро жената ми се развика: Абе простак, ако аз умра, коя е тази глупавата, която ще ти готви и пере?
    - Не я познаваш.
    И цял месец съжалявах за този необмислен отговор.

    Коментиран от #5

  • 4 Липсва един отговор

    14 0 Отговор
    Скъпа аз кой подред съм ти? Вторият е винаги отговора...
  • 5 Един друг

    12 1 Отговор

    До коментар #3 от "плевен":

    Трай си, не се оплаквай щом още не те е отровила.
  • 6 волан

    8 0 Отговор
    Скъпи дами,никога не питайте един мъж,който ухае добре:-Ти къпал ли си се?!

    Коментиран от #9

  • 7 Индийски БИВОЛАР

    8 1 Отговор
    АЙ КЮ тази на дЖУРНАЛИСТка Е НА РАЗГОНЕНА МИСИРКА ПРЕЛЕТЯЛА 3 ПЛЕТА
  • 8 ДА БЕ

    5 1 Отговор
    Много благодаря за полезната информация г-жо Атанасова. Такива въпроси могат да ти превърнат вързката във хлъзгава сапунка от бтв лейди и все пак щом ви зададат подобен въпрос или искат нещо освен отговора или се чудят как да ви разкарат от живота си
  • 9 Идън

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "волан":

    Ако ухае добре,а не,,добре,,- това е човекът.. . Дори и къпан, ако неговият естествен аромат не им допада- няма да си паснат дори и на характер.
  • 10 ганю

    3 3 Отговор
    ако за едното готвене и таковане сте се заробили сте големи "умници"
  • 11 Мнение

    3 1 Отговор
    Всички тези въпроси издават несигурност и нисщо самочувствие! Една уверена в себе си жена никога не би ги задала! Светът е пълен с мъже!!!
  • 12 Истината

    5 0 Отговор
    А мъжът никога не би трябвало да каже на половинката си:" Хайде ставай, че да ми врътнеш една баница!" Тя не е майка му!
  • 13 Истината

    2 1 Отговор
    Женените мъже винаги имат секс под ръка! А неженените и необвързаните трябва са ловуват всеки ден!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Чичо

    0 0 Отговор
    Бях с доброто намерение да отговоря честно на всички въпроси но ,за съжаление справедливостта не е нужна даже на модераторите. Дерзайте