6 Януари, 2023 16:31 3 907 3

Дейв Батиста е облекчен, че напуска "Пазителите на галактиката"

  • пазителите на галактиката-
  • дейв батиста-
  • актьор-
  • кечист-
  • роля-
  • марвел-
  • марвъл

Бившият кечист не иска да бъде запомнен единствено с ролята му на Дракс

Дейв Батиста е облекчен, че напуска "Пазителите на галактиката" - 1
Снимка: Shutterstock

Дейв Батиста сподели, че изпитва "облекчение", защото ролята му на Дракс в "Пазители на галактиката" приключва, пише vesti.bg.

Професионалният кечист, превърнал се в актьор, е „благодарен“, че е изиграл героя в популярните филми на "Marvel", но е категоричен, че не иска това да бъде неговото наследство.

"Пазители на галактиката 3", който ще излезе през май тази година, се очаква да бъде последната част от поредицата.

"Не всичко беше приятно. Определено ми бе трудно да изиграя тази роля", споделя Дейв Батиста. Той изигра ролята на глуповатия и понякога нелеп извънземен Дракс.

Батиста казва, че изтощителния процес на снимане, дългите часове грим и превъплъщение често го е съсипвал и оставял на предела на силите му.

"Не искам хората да ме запомнят с Дракс. Това е глупавата роля, а искам да ме запомнят с по-драматични образи", категоричен е Батиста.

Преди да се насочи към актьорството Дейв е успешно име в кеча, заради което често е сравняван с Дуейн Джонсън - Скалата.

"Не искам да приличам на Скалата, просто желая да бъда уважаван актьор", споделя Батиста. "Често се чувствам неуверен. Знам, че трябва да правя неща, от които се страхувам, за да се развивам", добавя той.

Дейв не е единственият, който мрази ролята, която го е направила известен. Робърт Патисън не веднъж е заявявал, че не харесва поредицата "Здрач". Даниел Крейг сам е настоявал да убият персонажа му и да не бъде повече Агент 007. Майли Сайръс също е ненавиждала да бъде "Хана Монтана".

Според филмови критици, когато те свързват само с един образ съвсем естествено започваш да го презираш.

Междувременно Батиста направи много впечатляващо изпълнение на ролята си на Дюк в "Стъкления лук" на Netflix. "Дюк е непредвидим", коментира единствено Батиста героя си, който се изявява като инфлуенсър и стриймър в Twitch. Любопитното е, че макар очевидните разлики в персонажите, Дюк и Дракс доста си приличат по това, че не разчитат достатъчно добре средата, в която се намират и заради първичните си реакции се озовават в нелепи ситуации.

Мистерията е продължение на филма "Вади ножовете", който включва в актьорския си състав единствено големи и добре познати имена в киното. И в двете ленти главната роля е поверена на Даниел Крейг, който играе умелия детектив с остър ум и интересен акцент Беноа Бланк.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цък цък

    6 0 Отговор
    Може, ще му отива да изиграе Хамлет! Тo be or not to be или не би!
  • 2 Хаха

    9 0 Отговор
    То други роли не му отиват.
  • 3 Я го знам ...

    7 0 Отговор
    Ще играе Краля на простаците.Баш роля за него.Ще бъде себе си.