Last news in Fakti

7 Януари, 2023 11:55 2 523 8

Обявиха кои са най-красивите лица за 2022 г. (ВИДЕО)

  • най-красивите лица-
  • 2022 г.-
  • жасмин тукс

Короната грабва бившият супермодел на Victoria's Secret Жасмин Тукс

Обявиха кои са най-красивите лица за 2022 г. (ВИДЕО) - 1
Снимкa: Shutterstock

Супермодел е обявена за най-красивото лице на 2022 година. TC Candler събира топ 100 на най-красивите женски лица на годината, а за изминалата короната грабва бившият супермодел на Victoria's Secret Жасмин Тукс, пише "Телеграф".

Надали всички имена в списъка са познати на повече хора, но в него има някои доста разпознаваеми лица. На 12-то място е бившата Мис Израел и актриса Гал Гадот, която е включена в списъка за 12-ти път.

Ана де Армас - която наскоро изигра Мерилин Монро в "Блондинка" - беше класирана на 27-мо място в деветата си година в списъка.

Певицата Дуа Липа е на 56 позиция, докато звездата от "Euphoria" Сидни Суини е на 60-то място. Ема Уотсън е класирана на 65 място. Тя е за 12 поредна година в класацията. Звездата от "Игра на тронове" Емилия Кларк е на 83-то място в 12-ата си година в списъка, а Ариана Гранде е на 85-то място в 7-ата си година в списъка.

Марго Роби на 96-то място на нейната 8-ма година в списъка, a новата звезда в киното Джена Ортега е поставена на 97-мо място.

Обяснявайки как работи системата за оценяване на красотата от TC Candler заявиха: „За разлика от повечето други годишни класации за красота, Списъкът на 100-те най-красиви лица не е състезание за популярност и определено не е специфично за страната. Не става въпрос за най-сексапилната или най-известната знаменитост. Независимите критици търсят надлъж и нашир, вслушвайки се в много милиони предложения, представени от обществеността през последните няколко десетилетия, и след това съставят списък, който представя идеала за световна красота."


Поставете оценка:
Оценка 1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да раждат

    0 1 Отговор
    само супер бебета. Най-хубавата жена е бременната.
  • 2 Ром Бакарди

    3 1 Отговор
    Хараби е вав суратя! Аха-аха да има малку ут нашиа джинс. Нашти моделки, инфлуенсарки и плейметки са трашкат да мязат на тая мума. Ко...ни сам ли прав?!
  • 3 Ценител

    3 0 Отговор
    Те тва е комшийката.Малко я боли глава ама е готина😀
  • 4 Ганчо

    1 0 Отговор
    Убава, ама черночка.
  • 5 истината е че

    1 0 Отговор
    защо само жените да са хубави . те по скоро са нарисувани.
  • 6 истината е че

    3 2 Отговор
    зеленски е най красивата продажница
  • 7 цербер

    3 0 Отговор
    Гал Гадот и Ана де Армас са за мен.
  • 8 12345

    0 0 Отговор
    Тая ч.е.рка съм я е.л , ама не е кой знае какво. Като другите