Last news in Fakti

5 Януари, 2023 14:28 2 282 1

Дженифър Лопес: 2022 г. беше сред най-добрите години в живота ми (ВИДЕО)

  • дженифър лопес-
  • бен афлек-
  • сватба-
  • 2022 г.-
  • година-
  • актриса-
  • певица

Определено най-яркият момент за Джей Ло бе подновената ѝ връзка с Бен Афлек, с когото и сключиха брак през изминалата 2022 г.

Дженифър Лопес: 2022 г. беше сред най-добрите години в живота ми (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

"2022 г. беше от най-добрите години в живота ми", заяви Дженифър Лопес в публикация в Instagram, в която публикува снимки от миналата година заедно с невиждани досега снимки от сватбата ѝ с Бен Афлек през август, пише БГНЕС.

Тя писа под колекцията от снимки: "2022 г. беше една от най-хубавите години досега!!! Нямам търпение за всичко, което предстои да се случи през следващата година. #HappyNewYear, #I'mJustGettingStarted #WaitingForTonight #ThisIsMeNow".

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo)

Дженифър се омъжи за Бен в имението му в Джорджия на стойност 8,9 млн. долара на 20 август, като певицата разказа за деня: "Когато той ме видя да се появявам на върха на стълбите, в онзи момент всичко едновременно придоби абсолютен смисъл и същевременно изглеждаше все още невъзможно трудно за вярване, като най-хубав сън, в който всичко, което искаш е никога да не се събудиш".

Дженифър и Бен, наричани Бенифър, се срещат за първи път между 2002 и 2004 г., като по време на последвалата двайсетгодишна пауза двойката се бракосъчетава с други партньори.

Бен беше женен за 50-годишната актриса Дженифър Гарнър, като двойката има общи деца Вайълет, на 17 години, Серафина, на 13 години, и Самюъл, на 10 години, но се разделя с нея през 2018 г.

Дженифър беше омъжена за актьора Марк Антъни, 54 г., през 2005 г. и три години по-късно им се раждат близнаците Ема и Макс, 14 г., преди да се разведат през 2014 г.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 баба Даба много слаба

    1 0 Отговор
    Радвам се!