Last news in Fakti

7 Януари, 2023 13:49 22 744 16

Бившата гимнастичка Катрин Тасева чака бебе

  • катрин тасева-
  • бременна-
  • бебе-
  • станислав сивков

Грацията ще роди след няколко месеца

Бившата гимнастичка Катрин Тасева е бременна. Златното момиче очаква първа рожба от годеника си, който е бизнесмен. Сладкарският бос Станислав Сивков предложи брак на любимата си малко преди Коледа пред елхата в центъра на Пловдив. Една от причината за даването на пръстена е именно очакването на общ наследник.

Грацията ще роди след няколко месеца. Коремчето на Тасева вече ѝ личи, издават близки до гимнастичката, която прекрати кариерата си след олимпиадата в Токио през 2021 година.

Тасева крие от суеверие щастливата новина. Гимнастичката и таткото много искат да запазят в тайна бременността на 25-годишната спортистка. Именно затова Катрин качва стари снимки в социалната мрежа или такива, на които не личи набъбналото ѝ коремче.

Красавицата редовно е засичана в родния град на Сивков - Асеновград. Младият бизнесмен и гимнастичката често кръстосват между Асеновград, Пловдив и София заради работните ангажименти на любимия ѝ. Мъжът до Тасева има сладкарници в тези градове и обиколя обектите, за да следи как вървят, а също и да помага на персонала.

Гимнастичката и бизнесменът са заедно малко повече от година. Катрин доскоро кри връзката си със Сивков. Ала по време на една от екзотичните им почивка в Канкун разкри за авантюрата си с 4 години по-възрастния от нея бизнесмен.

Преди да се залюби със Сивков, Катрин бе сгодена за свой колега - спортиста Николай Щерев. Борецът почина на 15 юли 2020 година от коронавирус. По времето, когато се случи голямото нещастие, двамата вече бяха разделени. Въпреки това Катрин преживя изключително тежко смъртта на Щерев, пише "България Днес".


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фена

    7 2 Отговор
    каква изненада, нараво немога да повервам .............
  • 2 шири

    9 1 Отговор
    Ура,другари! Ще има бебче!
  • 3 Ром Бакарди

    5 7 Отговор
    Опаааааа.......затуй бил тоз цирк насред филибету дет ужким той придлагал брак мрак, а тя....видите ли-безкрайно очудена, шукирана, изнинадана! Ко ли щеши да бъди ако не бе бремена? Дали аджеба щеши да кажи "да" на тоз бизнисмен сас пастити, тортити и лукумити, а?
  • 4 Мислителят

    22 2 Отговор
    Бъди щастлива , момиче ! Обичайте се , уважавайте се и се радвайте ! 🍀
  • 5 Росен

    5 0 Отговор
    Браво!!Съседката и тя ще става майка

    Коментиран от #11

  • 6 ЧЕКМЕДЖЕ

    6 3 Отговор
    Това ме кара да се запитам - защо Бойко не е предложил брак на мис Бикини ? Явно е специална , та да й даде цяла къща в Барса ! Дали пък не се срамува от нея ? От разликата им в годините , цели 28 ? А де.....

    Коментиран от #7, #8

  • 7 ЛегнаЛангеЛ

    4 2 Отговор

    До коментар #6 от "ЧЕКМЕДЖЕ":

    Казват , че дори дете му е родила , скрита през девет планини , чак в десета ! Ама на , не иска брак и сега я скри още по далече , в изгнание . Живот в златна клетка ?
  • 8 Мунчо

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "ЧЕКМЕДЖЕ":

    А Асенчо що не предложи брак на Спецов...? Оставете хората на мира и се радвайте, че поне ще има още едно детенце, което може да стане ЧОВЕК, а не само да раждат "римляните" и да им плащате социалните,а утре като пораснат да дойдат в къщите ви и да ви резнат главата за 10 лева....
  • 9 Абе

    11 1 Отговор
    Какво ни интересува??? Що не напишете нещо за инфлацията в Хърватия след приемането на еврото. И как ще го обяснят пропагандаторите за еврото. Винаги всяка смяна на валута води до 20-30 процента инфлация. Нашите пишман икономисти ни убеждават в точно обратното. Референдум за еврозоната.
  • 10 Гост

    6 1 Отговор
    Е, сега вече съм спокоен. Катрин ще роди.
  • 11 Гост

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Росен":

    Росене, това е хубаво бе... Нека по вече българки да раждат, да има българчета, за да я има и България.
  • 12 Иванов

    3 1 Отговор
    Естествено че някой бизнесмен ще вземе,тия спортисти друго не знаят,няма да вземат някой почтен бачкер на минимална или средна раб.заплата

    Коментиран от #13

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Оня с коня

    5 0 Отговор

    До коментар #13 от "ТаУмВзе":

    Проооостт, любовта на жената минава през кесията на мъжът.
  • 15 Мдааа

    5 0 Отговор
    Дай Боже, на повече българи и българки екзотични почивки, като тази на Тасева и възлюбеният сладкарски бос. И така: Канкун (на испански: Cancún) е крайбрежен град в мексиканския щат Кинтана Роо на полуостров Юкатан. Канкун е с население от 526 701 жители (2005 г.) и е разположен на надморска височина от 0 – 10 метра. Основан е на 20 април 1970 г. Представлява остров, отворен от едната страна като образува лагуна. Той е най-големият и най-красивият международен туристически курорт в страната. Плажовете са покрити с бял пясък, водите са синьо-зелени и чисти, а културният живот предлага археологически останки от пирамиди и музеи на открито.
  • 16 Хмм

    4 1 Отговор
    Катрин Тасева: " Много се обичахме, въпреки че бяхме разделени. Той беше много важна част от моя живот. Бяхме сгодени и много ми е помогнал да се изградя като личност. Той беше много грижовен човек. По всякакъв начин се раздаваше, не само за мен, а за приятели и за всеки. Беше много сърцат човек, истински мъжкар. Искахме да отидем заедно и на олимпийските игри, дори той да не участва. Новината, че той е в болница ми се отрази зле. Бях много разстроена и притеснена“ – сподели Катрин през септември 2020 година". - Без Коментар!