Last news in Fakti

7 Януари, 2023 14:45 8 494 5

Фейгин от "Игри на волята" показа какво ѝ струват успехът и славата (СНИМКА)

  • александра фейгин-
  • слава-
  • успех

Олимпийската ни спортистка сподели в Instagram, че се калява редовно, за да бъде винаги в топ форма

Александра Фейгин определено знае какво е да даваш всичко от себе си, за да бъдеш №1. Олимпийската ни спортистка сподели в Instagram, че се калява редовно, за да бъде винаги в топ форма, пише vbox7.com.

Спортът я е научил на много, тренировките дават, но и понякагa вземат доста. Националната състезателка по фигурно пързаляне винаги се подготвя внимателно преди тренировка или състезание, а облеклото е от съществено значение.

Колкото по-топло, толкова по-добре. В същото време Фейгин сподели в Instagram, че и не може да бъде твърде навлечена, защото трябва да се чувства удобно, за да изпълнява всички движения красиво и грациозно. Вероятно доста хора не знаят, но след само 10-15 минути тренировки, краката на състезателите по фигурно пързаляне измръзват.

„След 10-тата минута краката ми вече са замръзнали и изтръпнали. Остават 50 мин. от тренировката, на която карам с изтръпнали пръсти на краката“, пише Фейгин към сторито тук:

Фейгин от "Игри на волята" показа какво ѝ струват успехът и славата (СНИМКА)

Иначе изтеклата 2022 г. бе доста успешна за Фейгин. „За мен годината беше най-уникалната, защото изпълних най-голямата мечта от детството ми, а именно да участвам на Олимпийските игри и да представям България“, сподели фигуристката.

Тя коментира и участието си в предаването „Игри на волята“. „В „Игри на волята“ се чувствах като едно дете, което там се роди и започва нов живот, осъзнава колко е сложен светът и жесток. Научих си урока – да не се доверявам толкова лесно на хората, да преценявам всяка една ситуация, да мисля занапред, да не вярвам на всеки един човек, че ще ми мисли доброто“, призна Александра Фейгин, която успя и да открие първата си голяма любов именно в шоуто.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ели Енчева

    8 3 Отговор
    Ще фейгиносвам и аз по пистите на Витоша,но чакам сняг.
  • 2 Недоумявам

    5 33 Отговор
    Къв успех, ква слава? Никому неизвестна спортистка, поигра малко в игри на волята и си мисли, че е известна.

    Коментиран от #4

  • 3 Све

    28 5 Отговор
    Прекрасно момиче и много възпитано ! Пожелавам му успешна 2023 !
  • 4 А ти кой си???

    26 1 Отговор

    До коментар #2 от "Недоумявам":

    Момичето е шампион на България, национален състезател и участник на Олимпийски игри!!! А ти кой си????? Аз знам кой си, но възпитанието не ми позволява да го напиша.

    Коментиран от #5

  • 5 Попай

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "А ти кой си???":

    Аз обаче не съм толкова възпитан. Това е поредният нещастник/ница, които с дребната си душица завиждат на успелите, но за това, че те нямат, са им виновни винаги другите. Пълни некадърници, комплексари, необразовани смотаняци.