Last news in Fakti

7 Януари, 2023 15:14 6 533 14

Мъж свали 130 кг заради любовта на живота си, вижте какви са резултатите

  • дебел мъж-
  • килограми-
  • затлъстяване-
  • отслабна-
  • любов

Джон дал клетва на изгората си, за да няма как да се отметне от вече поетия ангажимент

Някои младоженци минават на строга диета седмици преди сватбата и мечтаят тялото им да изглежда идеално за най-важния ден в живота им. Те се надяват, че погледите, които привлекат, ще са пълни и с малко завист заради приказната им визия.

Кой не иска да си има перфектни снимки от сватбата? Какво обаче ще стане, ако имате прекалено много излишни килограми и една седмица преди сватбата не е достатъчна, за да се отървете от тях?

Когато Джон предложи брак на любимата си Кайла, той бленуваше любовта им да е взаимна. В крайна сметка двамата се познават още от детството.

Щастието им обаче би могло да бъде смутено от наднормените килограми на Джон. Поне така си мисли той. „245 килограма хич не са шега“, говори мъжът.

„Млад човек съм, в разцвета на силите си“, добавя той.

Кайла обаче никога не е поставяла условия за любовта си на избраника си. Мъжът обаче сам осъзнава, че външният му вид може да се превърне в тежест за отношенията им. Затова заедно с предложението си за брак, той даде клетва на изгората си, а именно, че ще отслабне каквото и да му коства.

Джон беше наясно какви са слабостите му. Когато се изнерви, той започваше да яде и то всичко, което му е пред очите. Апетитът му при неприятни случки в живота се развил, когато бил още тийнейджър и родителите му се развеждали. Той качил рязко доста килограми, когато навършил 18 години.

Когато баща му умира, лакомията на Джон станала направо неконтролируема и то само заради огромния стрес, който има в живота си.

Заради затлъстяването Джон разви депресия, която пък допринесе да продължи да си хапва още по-обилно.

Само мислите за Кайла и това да я направи горда с това, което е, го накараха да преосмисли и да промени приоритетите си.

Джон дал клетва на изгората си, за да няма как да се отметне от вече поетия ангажимент.

Двамата заедно готвеха, пиеха зеленчукови сокове и дори спортуваха заедно. Джон полагал всякакви усилия и първите 10 килограма си отишли доста бързо.

Той обаче осъзнал, че сам няма да може да се справи да изгори толкова много килограми. Това е и причината да се обърне към лекари в център в Сан Франциско. Година и половина той стриктно спазвал препоръките на диетолозите и успял да се отърве от цели 130 килограма мазнини.

Мъж свали 130 кг заради любовта на живота си, вижте какви са резултатите

Нашият герой е наясно, че стройното тяло не се появява с едно щракване на пръстите. За да бъде постигната една мечта, то за нея трябва да се работи дълго и упорито.

Джон никога не показваше слабост и мечтаеше да стане достоен за любимата си, а не да я излага. Той вече е постигнал целта си, пише jenata.blitz.bg.

Мъж свали 130 кг заради любовта на живота си, вижте какви са резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Адам Хилтън

    15 9 Отговор
    Щом е в Америка, резултата е че сега жената ще дебелее за негова сметка.
  • 2 Пешо от панелката

    11 6 Отговор
    Венелина да даде клетва че тази година ще наблегне на личната хигиена в интимната област

    Коментиран от #6

  • 3 123456

    17 1 Отговор
    Браво на момчето ! Силна воля !
  • 4 12345

    0 8 Отговор
    Прекрасно..Що не му пуснат някой ескорт и да се разведе.
  • 5 Ти си

    8 1 Отговор
    Респект ! Но само да попитам , след като се отърват от килограмите какво е направил с провисналат кожа - тя тежи най-малко 20-25 кг. ...

    Коментиран от #11

  • 6 Чорбара

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Пешо от панелката":

    Верно е смърди та се нетрае.А бе направо на умрели лебеди.Ама и момчето и тя е същата.

    Коментиран от #7

  • 7 Чорбара

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Чорбара":

    Става въпрос и за Марчето Атанасова .Отврат.
  • 8 обещала че няма да му пуска

    3 1 Отговор
    и човека отслабнал
  • 9 Лесно е

    7 0 Отговор
    Аз пък свалих 45 кг. от 115 на 70кг за една година ! Само с пилешко филе, зеленчуци, извара с лютеница и семки ! Както и бяло сухо вино от време на време !
  • 10 рахит

    5 5 Отговор
    Аз не мога да разбера каква е тази мания за отслабване при дебелаците.. аз винаги съм искал да качвам килограми, не да свалям. Дейби и дебелаците ти дейби нагли!
  • 11 то е ясно

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Ти си":

    Прекроили са го.
  • 12 Тошко

    1 2 Отговор
    Тая беззъбата до него за кво се бори? Жена ли му е, ква му е?
  • 13 Констатираща

    2 0 Отговор
    Истинската любов е способна на всичко, както казва и великият писател Тургенев "Само чрез нея, само чрез любовта се поддържа и движи живота".
  • 14 незнайко

    0 0 Отговор
    Ако тази от снимката е неговата любима аз щях да се замисля ! Явно преди това никоя не му е обръщала внимание.