Last news in Fakti

9 Януари, 2023 08:13 12 895 8

Принц Уилям не искал "четворка" с Меган Маркъл и принц Хари

  • принц уилям-
  • принц хари-
  • меган маркъл-
  • кейт мидълтън

Не се знае какво ще последва след излизането на мемоарите на Хари на 10 януари

Принц Уилям не искал "четворка" с Меган Маркъл и принц Хари - 1
Снимкa: Shutterstock

Принц Хари твърди, че принц Уилям го е предупредил да не предлага брак на Меган Маркъл от страх, че връзката на двойката се развива „твърде бързо“.

В своите нови мемоари „Spare“ той обяснява, че Уилям отхвърли идеята Хари и Маркъл да „станат четворка“ с него и Кейт, защото тя в крайна сметка е „американска актриса“, пише pagesix.com, цитирана от glasnews.bg.

И все пак, когато отношенията между херцогът и херцогинята на Съсекс стават по-сериозни, Хари казва на Уилям, че чувства, че покойната им майка Даяна му е помогнала да „намери“ актрисата от „Костюмари“ – което не се харесва никак на принца на Уелс.

Въпреки "съветите" на Уилям, двойката се сгоди през 2017 г. - малко повече от година от връзката им. Все пак процесът на планиране на сватбата разедини още повече братята.

Що се отнася до избора на място, Уилям отхвърли идеята Хари и Маркъл да се оженят в Уестминстърското абатство, където той и Мидълтън се бяха оженили преди седем години.

Той също така не пожела двойката да избере Сейнт Полс – където принцеса Даяна и крал Чарлз са се оженили през 1981 г. – защото очевидно е „твърде грандиозно“ за сватбата им.

Докато сватбата предизвика напрежение между братята, отношенията на Мидълтън и Маркъл също се влошават приблизително по същото време.

Двете жени влязоха в спор за роклите на шаферките за големия ден на семейство Съсекс - по-специално по отношение на роклята на принцеса Шарлот.

Според Хари, принцесата на Уелс е изпратила съобщение на Маркъл само дни преди сватбата им за „проблем“ с прилягането на роклята на дъщеря ѝ.

Мидълтън казала на актрисата, че Шарлот, която сега е на 7 години, „избухнала в сълзи“, когато пробвала роклята, защото била „твърде голяма, дълга и торбеста“ и трябвало да бъде изцяло преработена.

След като Мидълтън най-накрая се съгласява да доведе Шарлот в двореца, за да получи промени, двете жени влизат в разгорещен спор, който разстройва Маркъл до сълзи. Въпреки, че оправят бързо отношенията си, не се знае какво ще последва след излизането на мемоарите на Хари на 10 януари.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кейт

    14 2 Отговор
    3 ка си е най добре
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Механик

    31 7 Отговор
    Явно слуховете за това, че сме британска колония, не са никак преувеличени. Щом така методично и подробно ни информирате за живота на шефовете ни, значи всичко е истина.

    Коментиран от #5

  • 4 Кочо

    38 5 Отговор
    Докато се разправят за рокли, важните неща си вървят! Британците са обяздили със САЩ горката Украйна и в следствие на тяхната жертвоготовна любов към украинците, всеки ден 1000 от тях отиват при Бандера! Но след като са оправили този сериозен проблем с роклята, другото са подробности!
  • 5 Навалний

    11 18 Отговор

    До коментар #3 от "Механик":

    Ти явно искаш да ни информират за връзката между Джуджето и Кабаевна?
  • 6 ами

    12 0 Отговор
    да защото искал петица с камила
  • 7 Жалко

    38 0 Отговор
    Той баща и се отрече от нея .На лъжеца как да вярваш А Хари си е глупак.
  • 8 Граматиков

    8 0 Отговор
    Венелинке, научи правописа и ползвай пълния член правилно. Или ползвай редактора...