13 Януари, 2023 15:45 2 859 19

50-годишнен пакистанец стана баща за 60-ти път

  • пакистанец-
  • деца-
  • жени-
  • семейство

Не е известно точно кога мъжът е станал баща за първи път

50-годишнен пакистанец стана баща за 60-ти път - 1
Снимка: Shutterstock

Жител на пакистанския град Куета стана баща за 60-и път и няма намерение да спира. Разказът за плановете му е публикуван от „Дейли мирър”, предава БГНЕС.

50-годишният лекар Сардар Джан Мохамад Хан Хиджи има три съпруги и 60 деца. Не е известно точно кога мъжът е станал баща за първи път и по колко деца е родила всяка от трите жени. Последното попълнение в семейството беше момче на име Хаджи Хушхал Хан.

Хиджи признава, че му е трудно да издържа толкова голямо семейство поради непрекъснато растящите цени на храните. „Цените на всички основни продукти, включително брашно, олио и захар, се утроиха“, оплака се той. Въпреки трудностите, пакистанецът не смята да спира и моли приятелите си да му помогнат да намери четвърта жена, която да му роди още деца.

По-рано беше съобщено, че "многоженецът на века" от Саудитска Арабия се е женил 53 пъти за 43 години. Мъжът каза, че по този начин се е опитал да намери жена, която да го успокои.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 демограф

    20 3 Отговор
    Давайте му гражданство и го пращайте да запложда Видин, Враца и Монтана!
    Няма време
  • 3 Ром Бакарди

    11 1 Отговор
    Ехеееееее - тоз пл.ю.щи на секи десет часа ве, за да има шийсе лапета! Ко е туй чуду, кви кай.сии има сас матрял-то бетер ут заек ва! Тоз дори и нашиа Джисаз ни мож го стигна!
  • 4 Това

    31 2 Отговор
    Не е признак на потентност , а на липсата на всички аспекти на културата ! Като животните - каквото ще да става...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ганю

    6 2 Отговор
    ами като си тровите мъжете и ги тормозите как да стане
    карайте на краставици
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Соваж бейби

    8 1 Отговор
    Това пакистане е направаил цял батальон, уеш ?!Може да окупира селото или град на местоживеене ,ухааа ами синовете , внуците ...?!Жените да измислят знаме на семвйният картел с авторски права ,уникално.Ще му завиди и картела Халиско понеже е истинска фамилна връзка,ако беше в Германия или Франция на социални вече ще е в топ листата на буржоа от сициални помощи да не кажа почти милионер.Тука за 5/6 деца дават на месец 5,600 хиляди евра без да плаща ток и наем заради децата ,видях с очите си по телевизията в едно предаване ,от възмутени граждани ядосани за превилегията на мигрантите,няма лъжа.Този ще го таксуват с хонорар за медиина звзда с голям рейтинг .

    Коментиран от #13

  • 11 Трак🇧🇬🇮🇷🇺🇦🇯🇵🇦🇹🇮🇹🇩🇪

    12 1 Отговор
    Насекомите се размножават а бялата раса изчезва . Това е геноцид срещу бялите

    Коментиран от #12

  • 12 Соваж бейби

    10 1 Отговор

    До коментар #11 от "Трак🇧🇬🇮🇷🇺🇦🇯🇵🇦🇹🇮🇹🇩🇪":

    Не си прав ,бялата раса си прави сметка за разходи гледа и инвестира в децата,образование,ако можеш дом да му купиш...нали ?Докато див бедуин не мога да намеря по точна дума какво прави -развъжда се най вече ако е мигрант в Европа 5.600 евра на месец как ти се вижда с 6 деца смятай този с жените и децата колко излиза на месец ?Или не знам какво им е в главата ?!/армия войници ???не знае що е протовозатъчни ??от невежество ??или изобщо няма съзнание и ангажимент за децата си и че носи отговорност за възпитание ???Нямам логичен човешки отговор ,само от към животинско мислене като котките дойде им свзона и аййййййде давай.
  • 13 Адмирации

    8 0 Отговор

    До коментар #10 от "Соваж бейби":

    С уникално чувство за хумор , казвате истини .
  • 14 Бравооо

    5 0 Отговор
    На тая възраст и внуци си е направил
  • 15 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 4 Отговор

    До коментар #1 от "българка":

    Мнoгo прoблeми идвaт oт мoнoгaмиятa..., нo тaкa cмe възпитaни, чe дoри дa мoжeш дa ocигуриш дoбър живoт нa някoлкo жeни, трябвa дa ce зaдoвoлиш c EДНA, тъй кaтo мнoгoжeнcтвoтo в Бългaрия e нeзaкoннo. Cтaритe мoми пък нaпрaвo къcaт cърцeтo...
    Проблемът е в МОНОГАМИЯТА. Жена ти знае, че тя официално е единствената и си вдига "акциите"....
  • 16 Роза

    7 1 Отговор
    Чужди,непознати нрави!Не мога да повярвам,че образован човек-лекар-е влязъл в ролята на бик за разплод!Той поне би трябвало да знае,че е важно възпитанието и образованието на децата,а не само да ги развъждаш!Пакистан е бедна страна и тези деца най-вероятно са обречени на мизерен живот,когато пораснат!Ама кой ли го е еня!

    Коментиран от #17

  • 17 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 1 Отговор

    До коментар #16 от "Роза":

    Пакистан не е държава от "Третия свят", тя е ядрена сила. Разработва ядрена енергетика. Америка налива в нея милиарди долари, директно и чрез десетки НПО-та. Притежава огромна армия с най-модерно въоръжение.

    Коментиран от #18

  • 18 абе,

    4 0 Отговор

    До коментар #17 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Вярно е това което си написал,но вярно е също,че страната продължава да се причислява към развиващите се държави. Големи проблеми продължават да бъдат тероризмът, неграмотността и ширещата се бедност. Да не забравяме,че на нейна територия в древността се е намирал и града Мохенджо-Даро чийто останки се изследват все още а една от хипотезите е за ядрено изпепеляване на жителите му.Та това,че САЩ финансират ядрена енергетика не е много ок.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.