Last news in Fakti

17 Януари, 2023 14:15 10 606 7

Братът на Коцето влиза в "Сървайвър"

  • константин-
  • брат-
  • сървайвър

Светослав вече се подготвя за предаването и славата, той се снима в последния клип на поп фолк певицата Диона

Новият сезон на "Сървайвър" ще стартира след месец и всички участници вече са подбрани и подписали договорите си. Репортер на "Блиц" научи, че този път от продукцията са вербували доста популярни личности, които ще се борят за победата наравно с обикновени и неизвестни участници.

Вече ви информирахме, че голямата звезда в шоуто ще бъде футболистът Благой Георгиев. Сега стана ясно и още едно име. Той не е популярен, но пък е брат на голямата фолк звезда.

Братът на фолк певеца Константин ще бъде сред участниците в новия сезон на "Сървайвър", който ще се снима на Карибско море, съобщи "Блиц". Светослав се казва братът на певеца и се е уредил с място в риалити формата.

Оказва се, че Светослав отдавна имал мерак да влезе в такъв формат. Досега е ходил на всички кастинги за "Сървайвър" и "Игри на волята", но едва сега му се отваря парашута и има шанс да получи слава като на своя известен брат.

За него знаем, че се занимава със собствен бизнес, но също така е и спортна натура. Това обяснява защо са го взели в шоуто, тъй като всички участници този път ще бъдат доста добре подготвени физически, а битките ще бъдат тежки.

Светослав вече се подготвя за предаването и славата. Той се снима в последния клип на Диона, за да набере повече популярност и да го видят хората преди да се впусне в "Сървайвър".


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 републикански Москвич

    4 1 Отговор
    Кирил Шутков влиза в Лена.
  • 2 Един

    6 0 Отговор
    Колко интересно!
  • 3 ???

    8 0 Отговор
    Защо трябва да знаем за всеки глу.пендар или кифла, кат я дават по тАлАвизора, като че все вдно е излетял в космоса или открил петия закон на термодинамиката????!!!!
  • 4 надарена кака

    4 0 Отговор
    Дреме ми на памученитегащонки!
  • 5 Една

    0 7 Отговор
    Много хубав мъж!
  • 6 ами,

    4 0 Отговор
    Участващите в клипове на чалгарки са същите жалкари като тях.Баста....
  • 7 ганиела

    4 0 Отговор
    кой и какъв е тоя коцето