Last news in Fakti

17 Януари, 2023 12:57 4 641 5

"Мандалорецът" се завръща за 3 сезон и води със себе си Анакин Скайуокър (ВИДЕО)

  • мандалорецът-
  • мандалор-
  • педро паскал-
  • джедаи-
  • нов сезон-
  • междузвездни войни-
  • анакин скайуокър

Трейлърът за новия сезон показва спомените на Грогу след фаталната нощ, в която Анакин щурмува храма на джедаите

"Мандалорецът" се завръща за 3 сезон и води със себе си Анакин Скайуокър (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Disney представи нов трейлър за сезон 3 на "Мандалорецът", който загатва за появата на Анакин Скайуокър, изигран от Хейдън Кристенсен в предисторията на оригиналните "Междузвездни войни".

В началото си наскоро събралите се отново Дин Джарин и Грогу, трейлърът показва, че "детето" е решило да стане мандалорианец като осиновителя си. Изглежда обаче, че Грогу ще продължи да преживява ретроспекции на травматичното си минало в джедайския орден, пише ScreenRant.

Както се вижда в новия трейлър за сезон 3 на "Мандалорецът", Грогу се впуска в нови приключения с Дин Джарин в неговия модифициран звезден изтребител N-1 Naboo, видян за първи път в "Книгата на Боба Фет", където Грогу изоставя обучението си за джедай при Люк Скайуокър.

Докато мандалорецът Джарин ще търси прошка за греховете си от миналото с поклонническо пътуване до Мандалор, изглежда, че Грогу все още ще се бори с травмиращото минало. Това включва съдбоносната нощ на джедайската чистка, известна като Заповед 66, която загатва възможната поява на Анакин Скайуокър.

В новия трейлър Грогу преживява чисто нова ретроспекция на Заповед 66 - нощта, в която някак си е оцелял, когато Анакин Скайуокър и неговите клонинги са щурмували храма на джедаите и са избили безбройните членове между стените му. Докато Грогу някак си успява да избяга, тази конкретна ретроспекция включва екип джедаи, които защитават детето, докато някой друг се опитва да си проправи път през запечатана врата от другата страна. Макар че това може да е обикновен отряд от клонирани, служещи на новата Империя, сцената ужасно много прилича на случаите, когато светлинните мечове са били използвани за пробиване на врати.

Възможно е самият Анакин Скайуокър да се намира от другата страна на вратата, което може да подсказва за съвсем нова епизодична поява на наскоро покварения рицар-джедай. По този начин зрителите може би скоро ще станат свидетели на среща лице в лице между новопокръстения Дарт Вейдър и Грогу - важен момент в историята на "Междузвездни войни", който със сигурност ще има силно значение занапред. Той със сигурност ще обвърже детето с наследството на Скайуокър повече, отколкото вече е.

Появата на Хейдън Кристенсен в ролята на Анакин Скайуокър в "Мандалорецът" сезон 3 няма да е първото епизодично участие на актьора в последно време. В сериала "Оби-Уан Кеноби" от 2022 г. Кристенсен се превъплъти не само в ролята на Дарт Вейдър в емблематичната му черна броня, но и в ретроспекции като чирак на Оби-Уан, както и в клането на Анакин в храма на джедаите.

Това ни подсказва, че е възможно студиото Лукасфилм да е заснело ретроспекциите си от Заповед 66 с Кристенсен и за този сериал, а не само за "Оби-Уан Кеноби".

Във всеки случай появата на Анакин Скайуокър би било много вълнуваща за сезон 3 на "Мандалорецът". Дори и да е без Кристенсен, възможно е злодеят му да се вижда от разстояние (или просто да е зад онази запечатана врата). Най-малкото, новият трейлър подсказва, че зрителите най-накрая ще научат как Грогу е оцелял след джедайската чистка.

Премиерната дата на първия епизод от третия сезон е 1 март.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радо

    8 8 Отговор
    За сезон 4 очаквайте "Мандахерецът".
  • 2 ___

    4 3 Отговор
    епично
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.