18 Януари, 2023 12:57 4 813 6

Селена Гомес излезе на боулинг среща с новото си гадже (СНИМКИ)

  • селена гомес-
  • среща-
  • ново гадже-
  • the chainsmokers

Бившата Дисни звезда започна да се среща с Дрю Тагарт от дуото "The Chainsmokers"

Селена Гомес излезе на боулинг среща с новото си гадже (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Изглежда, че Селена Гомес и Дрю Тагарт потвърждават слуховете за своя романс.

Page Six показа папарашки снимки на 30-годишната певица и 33-годишния член на дуото Chainsmokers по време на забавна среща в боулинг зала в Ню Йорк от изминалата неделя.

Очевидец разказва, че двойката се е "целувала" като тийнейджъри, докато се е наслаждавала на времето насаме, допълва изданието.

"Имаше и група млади момичета, които отидоха да се снимат с нея малко след това, и един мъж, който получи автограф", разказва очевидецът.

Двойката се държала непринудено, като Гомес носела черен суитшърт и семпъл панталон в същия цвят. Тя носила съвсем лек грим, а косата ѝ била пусната небрежно. Тагарт, от своя страна, избрал камуфлажна риза с дълъг ръкав и тъмни панталони. Най-забележимият му аксесоар обаче била широката му усмивка, докато гледа как звездата от "Само убийства в сградата" се наслаждава на прекараното време.

Представители на Гомес и Тагарт все още не са обявили нищо официално за двойката.

Според Us Weekly в момента двойката е "много непринудена и сдържана", но "много се забавлява заедно".

"Те не се опитват да скрият връзката си, която така или иначе е много нова", заяви източник пред изданието в понеделник, като отбеляза, че музикантите обичат "да ходят на боулинг и на кино" - нещо напълно обичайно за всяка млада двойка.

Информаторът допълни, че Гомес е "толкова нежна" към диджея и "трудно може да държи ръцете си далеч от него", както пее в една своя популярна песен.

На фона на новия романс на Тагарт, последната му бивша приятелка - Ева Джобс, изглежда е деактивирала своя Инстаграм.

Преди това Тагарт е бил свързван с моделите Хейли Роу, Мередит Микелсън и Шантел Джефрис, докато Гомес е сравнително тиха относно любовния си живот след раздялата си с канадския певец The Weeknd през октомври 2017 г.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грозновато индианче..

    4 2 Отговор
    Еманацията на женската красота беше Шарън Стоун на младини,разните там Лорени,Лолобриджидки и прочие мургавелки са в зоната "градски хубавици"..
  • 2 джедай

    3 0 Отговор
    Освен Шарън Стоун,когато си разтвори краката пред полицаите в "Първичен инстинкт",аз харесвам много и Моника-Анна Мария Белучи.

    Коментиран от #5

  • 3 Читател

    2 0 Отговор
    Моника Белучи, Салма Хайек, Скарлет Йохансон и последното момиче на Бонд забравих и името.това пък моята класация.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.