Last news in Fakti

19 Януари, 2023 11:32 44 843 6

Февруари ще донесе болка и предателство за 3 зодии

  • хороскоп-
  • февруари-
  • зодии-
  • зодия-
  • предателство

Тези представители на зодиака ще трябва да се подготвят за кошмарен февруари

Февруари ще донесе болка и предателство за 3 зодии - 1
Снимка: Shutterstock

Астролозите са готови с прогнозата си за месец февруари. По думите им представителите на 3 зодии ще бъдат предадени жестоко от най-близките си и обичани хора. През най-късия месец от годината ги чакат много болка и сълзи, защото дори не са очаквали, че могат да бъдат предадени по този начин и то от хора, които са олицетворявали думите "семейство" и "вселена" за тях, пише jenata.blitz.bg.

Астролозите признават, че тези знаци хич не са за завиждане заради това, което ще им се случи през февруари.

Близнаци

В живота им ще се случат неща, които ще измъкнат килимчето под краката им. Има вероятност да разберете за голямо предателство през втората половина на месеца. В този момент ще искате да излеете душата си пред близки приятели, но сред тях вече има предатели.

Всичко това ще се отрази зле на вашата психика. Рискувате да изпаднете в продължителна депресия, от която нов човек ще ви помогне да излезете. Възможно е д започнете връзка с него.

Скорпион

Ако с непознати сте като бодлив таралеж, то за любимите си хора сте точно обратното. Опитвате се да бъдете добри, грижовни и внимателни. Не всеки обаче може да оцени това.

Някой от близкото ви обкръжение е уморен от постоянното ви присъствие и ще се опита да се отдалечи колкото се може по-далеч от вас. Астролозите казват, че може да попаднете в любовен триъгълник, в който вие да сте жертвата.

Рак

Може да сте много уморени напоследък, именно това ви прави още по-раздразнителни. Може да си изкарате всичко на някой ваш близък, без да има повод за това. Очаквайте същото в замяна. Възможно е за известно време да преустановите комуникацията си с някои близки хора.

Ще се чувствате зле без тях, но направете това време ползотворно - отпуснете се, опомнете се, отдайте се на хобитата си. След това с нови сили подновете отношенията си и не повтаряйте стари грешки.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 74 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 брех

    36 9 Отговор
    Е.а си хвалбите за Скорпиона! Грижовна зодия била, ти да видиш! Демонична зодия е, свръх егоисти. Скорпиона няма да го предадат, по- скоро той ще забие нож в гърба на някого.

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Мдккд

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "брех":

    Ами явно не познаваш достатъчно Скорпиони. Това за егоизма може да го има във всяка зодия. Никога не обобщавай въз основа на частен случай.
  • 5 Ани

    1 1 Отговор
    Пожелавам всичко това на Автора на Публикацията! Пълни глупости!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.