Last news in Fakti

21 Януари, 2023 21:58 6 526 3

Зодиите, които не понасят излишните драми във връзката

  • драма-
  • драматично-
  • връзка-
  • любов-
  • зодии-
  • хороскоп

Тези зодиакални знаци не търпят сцените и емоционалните изблици

Зодиите, които не понасят излишните драми във връзката - 1
Снимка: Shutterstock

Тези представители на зодиака просто не могат да търпят драмата във връзките. Те не правят сцени, не създават проблеми от нищото, не приемат нещата прекалено насериозно, опитват да останат стабилни и да мислят рационално. Водени от тези принципи, на тях не им харесват партньорите, които са прекалено чувствителни и драматизират. Вижте кои са зодиите, които не търпят театралниченето в любовта, според "Pink Villa".

Лъв

Лъвовете предпочитат да избегнат драмата във връзките на всяка цена. Те не искат да губят ценно време и енергия в занимания, които са безсмислени и в непродуктивни караници. За тях приоритет е да постигат целите си, да са успешни в работата и училище, да поддържат хубав имидж. Смятат, че драматичните връзки, споровете и бъркотията само ще ги разсеят от целите и мечтите им, пише teenproblem.

Дева

Девите са фокусирани, целеустремени, прилежни, работят усърдно и са практични. С каквото и да се занимават, дават всичко от себе си. Работата и ученето са много важни за тях, искат да са успешни и да изпъкват. Девите много се дразнят, когато създадат някаква драма - независимо дали във връзките или в живота въобще. Затова я избягват. Избягват и прекалено емоционалните хора. Неудобно им е, когато има крещене, сълзи, обиди, гняв, караници, драма и странят от тях.

Стрелец

Те пък избягват драмата, защото са прекалено спокойни, весели, непринудени и дори леко небрежни. Много лъчезарни зодии, които мислят оптимистично. Мразят караниците и драмите, прекъсват спора с партньора преди той да се задълбочи. Толкова потопени са в приключенията, тръпката, вълненията, пътуванията, че не обръщат внимание на нищо друго, особено на драмите. Не се трогват лесно, а и не търсят много сериозни връзки.

Водолей

Тези зодии често се колебаят, постоянно търсят отговори на въпроси и нищо не им се струва сигурно. Затова не обичат да говорят за връзките дълго, да разсъждават и да драматизират. Предпочитат да избегнат драмата и сложните, неприятни дискусии. Готови са да направят всичко, за да се подобрят нещата и да избегнат викането, обвиненията, обидите. А и се отдават повече на цели и каузи, връзките не им се струват толкова важни.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион

    9 5 Отговор
    То на тези изброените целия живот име една безкрайна драма
  • 2 хааааа111

    4 4 Отговор
    ГлупосСти!!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.