Last news in Fakti

23 Януари, 2023 11:47 5 958 18

Мегз успя да пробие и в Дубай, вижте какво направи (СНИМКИ)

  • миглена каканашева-мегз-
  • дубай-
  • бизнес-
  • дрехи-
  • дизайнер

Миглена Каканашева отново се завърна към бизнеса си с дрехите

Миглена Каканашева, която е популярна с псевдонима си Мегз, заряза успешния си моден бизнес в България и заживя чак в Дубай. Това се случи преди цели две години - време, в което изглеждаше, че дизайнерката е претърпяла много голяма промяна.

В този период тя се отрече от екстеншъните и хиалурона, стана шаман, почти се отрече от грима, започна да споделя всякакви дълбоки размишления за живота на фона на екзотични гледки, припомня woman.bg. Междувременно се заговори, че е открила любовта в лицето на богат арабин, но тази информация така и не беше потвърдена от самата нея.

Но явно любовта ѝ към модата е безгранична и Миглена отново се завърна към бизнеса си, като стартира проект в Дубай.

Ето какво сподели за новото си начинание самата тя в социалните мрежи:

"На 26.01.2021 - преди две години взех най-трудното решение в живота си - да затворя безценната си марка МЕГЗ. Дори сега, когато пиша тези думи плача, защото беше толкова тежко и болезнено. Как е възможно: Джулката със секси клинче и на токчета за изписването. Къде ѝ е корема? (снимки) Джулиана Гани показа как минават първите дни с бебето и съобщи страхотна новина (видео) Какво се случва, когато гаджето на Коцето си изтърве сапуна в банята (видео) Започнах да шия дрехи на ръка за себе си, когато бях на 13 години. Всеки ден създавах рокля за себе си и ходех на училище с нея. Толкова бях отдадена на таланта и мечтата си, буквално живеех за нея, че без да осъзнавам, минаха 17 години от живота ми. Погледнах се на 30 - успешен и известен работохолик, с драматичен личен живот, пълен с всякакви проблеми, никога не задоволен, независимо колко успешен, критикуващ себе си през цялото време, напълно нещастен. Определено не беше това, за което мечтаех. Щастливо, колкото и да е трудно - бях достатъчно смела да скоча от изключително високо - вярвайки, че някак ще се науча да летя... И аз го направих. Оставих най-важното нещо в живота си по това време, за да потърся значението в себе си. Две години бях изцяло посветен на пътуването си навътре. Преместих се в Дубай, преобразя напълно себе си и живота си. Пътувах, пишех, рисувах, танцувах, създадох само трансформационно пътешествие и 750 жени скочиха с мен в него. Аз родих второ себе си. И бях наистина щастлив. Не познавах тази страна на живота и я обичах толкова много, но нещо вътре в мен мълчаливо чакаше и мечтаеше за пълна реализация. Исках всичко. Преди шест месеца започнах да създавам бранда си тук в Дубай. Започнах от самото, самото начало - както преди 12 години в моята страна. Създаване на цялата визия, концепция и бизнес план. Намиране на подходящи партньори, производство, доставчици, създаване на екип от всичко това. И всъщност превръщам в реалност всичките си планове. Това бяха изключително тежки работни шест месеца за мен и всички замесени и искам да кажа огромно благодаря и браво! Надявам се, че ще харесате новото ми творение. Направих го!!!!!!!! Добре дошла отново, моя безценна любов! Толкова ми липсваше!!!! Обичам те безкрайно много!"


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ми ше пробие я...

    37 2 Отговор
    Щом свири качествено...
  • 3 Чакаме

    15 5 Отговор
    бебета Мегз.
  • 4 Пич

    29 1 Отговор
    Успя да пробие , или - успя да се пробие..... ?!

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Маца

    23 1 Отговор

    До коментар #4 от "Пич":

    Пич, къде живееш, тя се е пробила преди да каже "мама".

    Коментиран от #7

  • 7 Даа...

    17 0 Отговор

    До коментар #6 от "Маца":

    Но явно е мечтала за още.....
  • 8 Мнение

    45 2 Отговор
    Гати "ценностите", гати примера за младите, гати времената в които живеем???

    Рекламират ги разни Миглени, Златки, пилИнца, фолкаджийки, инфлуенсърки и всякакви др откровени негативни персонажи, от които децата би трябвало да бягат с 200, а вместо това, медиите ги рекламират, завирайки им ги в очите, като преуспели хора за пример?????????

    Спрете да убивате обществото ни с леките жени и мъже, дето определяте едва ли не като герои!!!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 МеквГз

    26 0 Отговор
    Какво занимавате нормалните хора с тая.
  • 11 Весо

    29 0 Отговор
    Поредната съдена и избягала от тук набутала се там където не и е мястото. Като измами един, двама араби бързо ще избяга с подвита опашка. Там крадци и мошенгии не вървят. Явно грозницата фъфла не може да си намери място от психични проблеми. В Дубай реномирани дрехи да искаш.
  • 12 Патурко

    30 0 Отговор
    Тя така започна и първия си шивашки бизнес - нафърфорена от сина на Доган! Така че в Дубай просто смени едната резната карабина с друга! Тук вече никой не я иска! Всички който се подвизават из Дубай знаем с какво точно се занимават! МОля не давайте за пример тази никаквица! Тук си имаме достатъчно чалгаджийки който обучават ежедневно как се успява младите си фенки!
  • 13 ха ха

    18 0 Отговор
    Тази мошеничка е пробила само...дупка в морето.
  • 14 камилски зъби

    8 0 Отговор
    май е ухапана от камила
  • 15 Теляк

    13 0 Отговор
    Имало улица с имоти на българи в Дубай. Тази и още дузина-две са им от харема. Отглеждат си ги като домашни любимци за сексуални забавления.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Азз

    9 1 Отговор
    Да пробие..?

    Или да я пробият отзад мазна група....няколко пъти....
  • 18 смок

    10 0 Отговор
    Какво се случва, когатоМЕКГЪЗ си изтърве сапуна в банята?