Last news in Fakti

25 Януари, 2023 09:33 2 570 3

Погребаха дъщерята на Елвис Пресли с емоционална възпоменателна служба (ВИДЕО)

  • лиса мари пресли-
  • елвис пресли-
  • погребение

Тя почина внезапно на 12 януари от сърдечен арест, едва на 54-годишна възраст

Погребаха дъщерята на Елвис Пресли с емоционална възпоменателна служба (ВИДЕО) - 1
Снимкa: БГНЕС

Американската певица и единствена дъщеря на Елвис Пресли - Лиса Мари Пресли, беше изпратена от своите близки и почитатели в последния ѝ земен път.

Тя почина внезапно на 12 януари от сърдечен арест, едва на 54-годишна възраст. Емоционална възпоменателна служба беше проведена в обширното имение Грейсленд в Мемфис, Тенеси, където тя е родена, пише NOVA.

Лиса Мари наследява имението от баща си след смъртта му през 1977 г., когато е само на девет години.

Звездата бе положена в семейната гробница до тялото на покойния си син Бенджамин Кеоу (27 г.), който си отиде през 2020 г., след като сам сложи край на живота си. Гробницата е разположена в задния двор на имението и в нея почива и самият Елвис.

Присила Пресли направи кратко изявление, чрез което сподели колко оценява присъствието на хората в този тежък за семейството момент.

Сара Фъргюсън, британската херцогинята на Йорк и близка приятелка на Лиса Мари също произнесе реч.

Аксел Роуз от от Guns N' Roses също изрази подкрепата си.

Мраморният саркофаг на Лиса Мари беше отрупан с цветя и послания от скърбящи почитателите, които изразяваха почитта си, пишейки съобщения по стените и държейки снимки на певицата, включително и такива с известния ѝ баща.

На възпоменателната служба присъстваха актьорът Остин Бътлър, изиграл ролята на Елвис в биографичния филм за краля на рока, заедно с приятелката си модела Кая Гербер, както и певицата Аланис Морисет.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 всяка

    5 0 Отговор
    загуба на близък човек е трагедия за семейството, в случая тя беше известна световна публична личност, и може да се каже, че е загуба за целия свят.
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор
    ПОКЛОН
    МИР на ДУШАТА и
  • 3 ТИРбушон

    0 2 Отговор
    Сърдечен арест било! Родна реч омайна сладка.....