Last news in Fakti

25 Януари, 2023 12:15 2 387 8

Крал Чарлз Трети се разстроил от книгата на принц Хари, описваща Камила като злодей

  • крал чарлз трети-
  • камила-
  • мемоари-
  • принц хари-
  • злодей

Синът на кралица Елизабет II е най-притеснен от абзаците за жена си

Крал Чарлз Трети се разстроил от книгата на принц Хари, описваща Камила като злодей - 1
Снимка: БГНЕС

Крал Чарлз III е възмутен от малкия си син - Принц Хари. А причината - нещата, които Хари е написал в мемоарите си "Spare" за доведената си майка и съпруга на Чарлз - Камила.

Източник на "Us Weekly" казва, че кралят е най-притеснен от абзаците за жена си.

"Чарлз е разстроен. Той е ядосан и възмутен, че Хари е дал гласност на толкова много засрамващи и вредни твърдения и това го е поставила в ужасна позиция с Камила, разбира се, сега, когато тя е въвлечена в уравненията. Това наистина мина границата по повече начини, не само по един, но има толкова много ужасни коментари и разкрития от Хари, че баща му не знае от къде да започне. Той се надява, че с времето нещата ще се успокоят и Хари ще се размекне спрямо семейството си, поне така се надява. Но той няма да настоява или да се извинява", обяснява източникът, цитиран от "Епицентър".

Припомняме, че Хари описа Камила като "опасна" и "злодей".

Той твърди, че тя давала много информация на медиите за кралското семейство, за да спаси имиджа си.

"Тя имаше репутация или имидж за подобряване, така че каквито и разговори, каквито и сделки или размени да са правени в началото, тя е вярвала, че това е най-доброто, което може да направи... Тя е моя доведена майка. Не я виждал като злата доведена майка... Виждам я като някой, който е женен в тази институция (кралското семейство) и е направил всичко, което може, за да подобри собствената си репутация и собствения си имидж", коментира принцът пред "GMA".


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ами

    13 0 Отговор
    като се е разтроил кралчето купете му повечко памперси бе,а камилата я заведете на водопой
  • 2 Банда грозници..

    14 1 Отговор
    Тва ли ви е "синята кръв" бе,тва ли ви са "аристократичните черти",шимпанзета британски? Само за зоопарк ставате..

    Коментиран от #6

  • 3 Чочо

    11 0 Отговор
    Оставете ги да се самоизядат.
    Ние не сме поданици на тези,така,че да вървят по дяволите.
  • 4 СМЕШНИЦИ

    3 3 Отговор
    Ами най-лесно е да го отритните от всякъде и без това рижкоЦърнелков за нищо не става
  • 5 Трътлю

    8 0 Отговор
    Дядо му Едуард го абдикираха за по-голям грях: приятелство с Хитлер, не че стана задокеански зет. Хари така ще печели пари докато им омръзне на всички. Но Чарлз трябва да абдикира за сметка на големия си син. Много товар с разводи, скандали и смъртта на Даяна. Уилям трябва да е крал, иначе някой ще си помисли че може и без тях.
  • 6 Трътлю

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Банда грозници..":

    Всъщност те са германци. От Хановер.
  • 7 пенко

    4 3 Отговор
    ТИМПАРУНГЕЛ / КРАЛ ПО ЕВРЕЙСКИЯ КРЕТЕНИЗЪМ -ХРИСТИАНСТВО / ---ХАРИ НЕ ТИ Е БИОЛОГИЧЕН СИН ---ВЕЧЕ ТРЯБВА ДА СИ НАЯСНО ---ЧАРЛСТОН !!!???!!!???
  • 8 Ами

    0 0 Отговор
    Че от какво се възмущава нещастния поплювко?!Тя си е точно злодей!Хитра и коварна метреса!Даяна плати с живота си,за да може метресата да стане кралица!Като толкова са се обичали,кой пречеше на Чарлз да се откаже от престола като наследник?!Чичото на майка му се е отказал не от наследяване на престола,а направо е абдикирал!Бил е не претендент,а крал!Но е избрал жената,която е обичал!А,това недоразумение,наречено Чарлз ,си е намерил точно подходящия похлупак!И двамата с избраницата му са без никакъв морал!С това ще ги и запомнят!А,Хари,като истински син на майка си,какво да стори?!Не постъпва като безличния си брат!Не.плюе на паметта на бедната си майка,която Уиндзорите похарчиха без срам!