Last news in Fakti

25 Януари, 2023 14:31 3 096 0

Владо Михайлов влиза в ролята на най-известния предател - Юда Искариотски

  • братя-
  • актьор-
  • владимир михайлов-
  • исус христос суперзвезда-
  • мюзикъл-
  • юда-
  • роля

Актьорът и певец ще играе в мюзикъла "Исус Христос суперзвезда”

Актьорът Владимир Михайлов, известен като Драго от сериала „Братя”, влиза за пореден път в ролята на Юда - този път в мюзикъла „Исус Христос суперзвезда”. Премиерата на софийска сцена е след дни - на 28 януари, предава NOVA.

„Аз от дете съм фен на това произведение и то специално на ролята на Юда и на нейните изпълнители. Винаги това е било нещо невероятно магнетично, необяснимо, гениално. Винаги ме е докосвало, разтърсвало и съм искал да съм част от това някой ден”, разказа актьорът Владимир Михайлов.

Постановката е на Веселка Кунчева. Тя ще се играе на сцената на зала 1 на НДК.

„Моето виждане върху героя се развива в годините. И то се развива и между отделните представления. Аз съм провокиран и се провокираме взаимно с моите колеги да търсим още и още от тези истини, които са заложени в тази история, които всъщност са вероятни и възможни за нашите герои”, разказа още актьорът.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА