Last news in Fakti

25 Януари, 2023 15:45 3 547 9

Тиктокърка обвини Виктория Капитонова в плагиатство и измама за 200 000 (ВИДЕО)

  • виктория капитонова-
  • кражба-
  • измама

Победителката в първи сезон на "Ергенът" провежда курсове за личностно развитие в Инстаграм, прави и редица ритуали за пари

Победителката в първи сезон на "Ергенът" Виктория Капитонова отново е в епицентъра на коментарите, след като започна активно да инфлуенсърства. Наскоро обаче, тя беше обвинена в кражба и измама, заради които банковата ѝ сметка е набъбнала с цели 200 000 лева!

Капитонова, която от години живее в България, провежда курсове за личностно развитие в Инстаграм, прави и редица ритуали за пари. Според родна тиктокърка на име Станислава, която обяснява в няколко видеа в профила си, Виктория печели на гърба на хората с напълно краден курс.

@istanislava ♬ original sound - Stanislava

По думите на Станислава, няколко момичета вече са се свързали с нея лично, за да разкажат как били станали жертви на "измама и краден курс". Същите били изпратили абсолютно цялата информация на тиктокърката за курсовете на Капитонова, пише "Блиц"

"232 човека са се записали за стандарт услугата ѝ, която струва 500 лв. Нека ви кажа откъде идва този курс. Той идва от руската инфлуенсърка Марго Савчук, която е разработила оригиналния курс, който се нарича Instaboss. Разбратован е с много години с бившето ѝ гадже Дани и огромен екип от хора. Виктория няма капацитета да направи всичко това. Видях, че Виктория отново събира хора за своето четвърто издание за своя изцяло плагиатстван курс, но вероятно ще тараши хората за повече пари... заради инфлацията. Хора, ценете си парите и усилията. Вижте оригиналния курс на Марго, който се разработва с огромен екип от хора", разказва във видеото тя.

@istanislava Някои дори намериха 20К на земята 🤑 запишете се- линк в профила ми #онлайнизмами #невярвайнаникого #българиятикток #медия #бтв #бнт #fyp #sofia #plovdiv #varna #ohrid #българскитиктокъри #тиктокбългария #тиктокзвезда #ергенът #ергенът2022 #рекомендаци #fyp #македонскитикток #балканскитикток #македонија #севернамакедонија #българиятикток #българскитиктокър🇧🇬 ♬ original sound - Stanislava

Станислава споделя също, че Виктория я е заплашвала със съд, но за предишни нейни изказвания в TikTok, които са били отново насочени срещу рускинята. "Докато си чакам призовката или пък поканата за участие при Жоро Игнатов, искам да ви кажа - не се доверявайте на всичко, което виждате в интернет".

Любопитна подробност е, че Виктория Капитонова е споделяла неведнъж досега, че се вдъхновява от работата на други руски инфлуенсъри и че взаимства някои от идеите си от тях. Според Станислава обаче, Виктория не е цитирала точни имена.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 надарена кака

    4 0 Отговор
    Дреме ми на сатененитепрашки!
  • 2 ами,

    19 0 Отговор
    Не е виновна шарлатанката Капитонова и другите като нея.ОвцИте които следват такива и вярват на измишльотините им сами са си виновни,че им дават парите си.Не може да се оплакваш от собствената си глупост.
  • 3 попара

    5 0 Отговор
    "Виктория Капитонова заработи 200 000 лева с краден курс." БУКВАТА "С" в последната дума НЕ СЕ ВИЖДА. На кого го е откраднала?
  • 4 Тоши

    20 0 Отговор
    Кой я гледа тази неприятница, от лицето и лъха злоба и наглост.
  • 5 АРМЕНСКИЯ ПОП

    5 0 Отговор
    ТИЯ РЪСКИ И СИИЧКИТЕ ИМАТ ИНИ ПНЛИ МОЛОВИДНИ ЛЕЧИЦА СЯКАШ ВИКАТ ЕЛА ПОПЕ ДА МА ПЛЮЩИШ...
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Соваж бейби

    8 0 Отговор
    Имб еци ли ,много в инстаграм с трактор да ги копаеш не с лопата!Социалните мрежи са меката за такива измами ,следващия път да пусне онлайн амулети с кравешки барабонки да събере по улиците от селата за късмет и пари!И да ми прати някой лев поцент за идеята !Започвам се замислям дали да не си направя някой майтап с нещо току виж съм станала сюксе
  • 8 И пари ли дават?

    3 0 Отговор
    от един явно изостанал
  • 9 Стига

    1 0 Отговор
    с тоя грозен бобър, бе.