Last news in Fakti

26 Януари, 2023 08:47 2 646 5

Емили Ратайковски шокира феновете си с нова интервенция (СНИМКА)

  • емили ратайковски-
  • устни-
  • интервенция-
  • корекция

Почитателите ѝ се впечатлиха от размера на устните на модела

Емили Ратайковски шокира феновете си с нова интервенция (СНИМКА) - 1
Снимкa: Shutterstock

Американският модел и дизайнер Емили Ратайковски се появи на ревюто на луксозната марка Versace и шашна феновете с вида си. Съответните снимки и коментари се появиха на нейната страница в Instagram.

На публикуваните снимки 31-годишният модел е облечена в лилава рокля до земята, „украсена“ с дълбока цепка и дантелен корсет. Освен това Емили се е забулила с воал и лилави ръкавици.

Но не това прикова вниманието на феновете ѝ. На една от полуразголените ѝ снимки лъсна нещо неочаквано.

„Какво е това?; „Какво си е причинила?“; „Леле, и тя ли…“ – това са само малка част от възмутените коментари, които придружават въпросния фотос.

Така почитателите ѝ обърнаха внимание на размера на устните на моделката. Снимката, която ги озадачи събра повече от 840 хиляди харесвания.

„Защо си е инжектирала толкова много гадости в устата?“, „Устни с размерите на Тексас“; „Какво се случи с устните ти?“; „Красива е, но устните ви развалят всичко“; „Нещо странно се случва с външния ѝ вид“ – продължават да се възмущават феновете ѝ.

Кога точно Ратайковски се е подложила на поредната интервенция обаче не се знае. Редом с това и самата тя мълчи за корекцията и съвсем обърква почитателите си, пише БЛИЦ.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 танкист

    3 3 Отговор
    Тази шурмаринка направо ще я изконсумирам.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Директора

    1 7 Отговор
    ТОП е.
  • 4 цербер

    3 1 Отговор
    Американската моделка и дизайнерка Емили Ратайковски......31-годишната моделка Емили се е забулила с воал и е сложила лилави ръкавици.
  • 5 БеГемот

    5 0 Отговор
    Абе пишете за Украйна ,бе...стига с тия анонимници...дайте нещо за победите на славната украинска армия ...близо ли са до Москва... Путин в бункера ли е ,как е рака ,паркинсон му...