Last news in Fakti

1 Февруари, 2023 11:57 10 251 21

Николета Маданска не иска и да чува за Венелин Петков

  • венелин петков-
  • николета маданска-
  • водеща-
  • журналисти-
  • двойка-
  • раздяла

Журналистката продължава живота си сама и не иска да се връща при Петков

Сагата между Николета Маданска и Венелин Петков продължава с пълна сила, въпреки че журналистката отдавна е взела живота си в свои ръце и продължава смело напред.

Бившият шеф на новините в bTV явно е видял какво е изгубил в лицето на блондинката, която му роди и две деца, и я е помолил за прошка. Вероятно отминалите празници, които е отбелязал сам, са го отрезвили за случващото се в личния му живот. Шансовете му да върне нещата както са били преди са директно сведени до нула.

Спортната журналистка е категорична, че не желае повече да има нищо общо с Петков и директно го отрязала. Чаровната блондинка не вярвала, че бащата на синовете ѝ може да се промени, освен това връзката им и друг път е била поставяна пред изпитания, които те търпели заради децата.

От известно време Николета не искала даже да чува за Венелин и сприхавия му характер. Налагало се да поддържат комуникация заради малките Йоан и Михаил, но водещата гледала да ограничава контактите си с Петков. Откакто заживяла при родителите си в Лозен, тя се чувствала много по-спокойна и уверена. Майка ѝ помагала за децата, а и семейната къща била достатъчно голяма, за да побере всички.

Освен в личния живот, бившият шеф в bTV има и проблеми в професионалната област, след като бе отстранен от директорския пост в медията и започна работа като даскал в частно школо. Той преподава "Глобални перспективи" на английски език, а учениците му са деца от първи до пети клас. И въпреки че дейността му е лека и приятна, заплатата му тогава не стигала да си покрива всички разходи, като дори се наложило рязко да свие бюджета си, което породило още конфликти с Николета.

Припомняме, че Петков бе уволнен от bTV в края на 2020 г. Оттогава станал още по-сприхав и Маданска все по-трудно го издържала. Тя едва се оправяла с две породени деца на възраст под 2 години, а Венелин не ѝ оказвал нужната подкрепа. Изморена от непрекъснатите претенции на мъжа си, блондинката взела решението да си събере багажа и да се изнесе при родителите си в Лозен, пише "Хотарена".

Спортната журналистка още не е решила дали да се върне на работа в телевизията, след като майчинството ѝ свърши. Напоследък тя все повече се увлича по готвенето и не крие, че мечтае някой ден да го превърне от хоби в професия. Водещата открай време иска да отвори сладкарница, където да предлага домашни торти. Сладките изкушения са силната ѝ страна, дори лично приготвя кейковете за празниците на синовете си. След раздялата с Петков тя наблегнала на готвенето, за да разпуска напрежението, и така още повече усъвършенствала кулинарните си умения.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 абе,

    51 2 Отговор
    От едно известно време всички жълти сайтчета правите гОлЕма реклама на Николета Маданска и плюете по Венелин Петков,а истината е че никой не се интересува от личните им отношения.

    Коментиран от #4

  • 2 Хич

    22 9 Отговор
    и не ѝ трябва този социопат !
  • 3 Силен наркотик вземат

    10 0 Отговор
    Ще го броим като един от многото!
  • 4 БРАВО

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "абе,":

    ма карай алъш-вериш да става в актиновините

    Коментиран от #6

  • 5 истина ти казвам

    14 2 Отговор
    Ооооп преместих го!
  • 6 Този

    9 1 Отговор

    До коментар #4 от "БРАВО":

    махленски манталитет е в основата на много разбити взаимоотношения. И защо някои все си навират носа в белюто на другите? Какво допринася това за изглаждане на възникналите спорове и противоречия между съпрузите? Или наистина алъш-вериш да става в "новините" . Семейството между мъж и жена , както и прошката и помирението между тях са постановени от Божия закон. Ако Венелин е поискал прошка, би трябвало
    да си дадат време и шанс за помирение и изцеление на чувствата. Амбициите и непростителността ще изкопаят пропаст, която ще ги държи в огорчение един към друг за цял живот... Падането в тази пропаст ще открадне и малката възможност за пълно щастие, дори с друг партньор. Личен опит...
  • 7 ми като

    11 5 Отговор
    не вдига самолета и тя избягала
  • 8 надарена кака

    6 1 Отговор
    Дреме ми на памученитегащонки!

    Коментиран от #11

  • 9 ПиПи

    9 1 Отговор
    Не само Николета Малкодаванска не иска даже да чува за мъже със сприхав характер,аз също не харесвам такива.
  • 10 Га прави гърленки........

    7 1 Отговор
    Хубаво и беше
  • 11 Гащен Фетишист

    10 0 Отговор

    До коментар #8 от "надарена кака":

    Чудим са дзверим са какой е идейно тематичната концепция на тоз пост?
  • 12 Да наистина

    14 2 Отговор
    Повечето хора изобщо не се интересуват и не ги вълнуват от още ията между тези двамата, но не спряхте да ни ги навирате в очите ...Първо , колко са щастливи, вижте къде живеят, вижте им децата, вижте им...сега продължавате - вижте кой как се чувства, кой колко е обиден ...Ами това журналистически и актуален социален проблем ли е ? Всеки божи ден има толкова хора, които се разделят . И правилно сега жената не трябва да отстъпва пред наглостта на този ... Най- непростимото е , когато някой забравя, че е създал нов живот , че има дете, че предава детето си , като отстъпва от задълженията си като родител . Това, че не уважава майката е най- малкия проблем .Боли предателството към невинните детски чувства . Ай, да върви на м...та си. Не разбирам и ненавиждам фалшивите ,,добри" взаимоотношения между разделени двойки. Голямата работа са да се събират и правят на любезни ..като мега семейства. Задоволяват си любопитството какво се случва с другия и новото му обкръжение, вероятно с новото семейство , нивия партньор. Позьорство и лицемерие. Или късаш и хвърляш или си без достойнство и приемаш да се подиграват с тебе и децата ти.
  • 13 Безделие

    7 0 Отговор
    "Новина" като с водка за корона вируса по време на пандемия.всеки ден пишете глупост. Каква полза има от подобна работа. Клюкари бабичка седнали на седянка, плюват който им падне.
  • 14 Да Ама Не

    14 1 Отговор
    Кой получава пари за такива драсканици. Боже, Боже, Боже Не желаем да виждаме подобни заглавия. Спрете се!
  • 15 ами,

    11 2 Отговор
    Когато преследваще Венелин Петков за да се намърда в леглото му не мислеше за сприхавия му характер.А сега натрапва на хората битовизмите си които също си имат своите проблеми.Да е мислела навремето.Да си пече кексовете при мама и да не занимава обществото със себе си.
  • 16 ха, ха

    9 1 Отговор
    И аудиторията не иска да чува за тези двамцата.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Независим

    7 1 Отговор
    Защо копирате една и съща статия(от сайт на сайт) без и едно изречение да е истина!
  • 19 Филолог

    7 0 Отговор
    Как се казва на жена с трафик на мъже през нея?
  • 20 Журналиглата - "автор",

    4 0 Отговор
    На електронното перифразиране на клюки към драсканици -журналистика ли му казвате вече?
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.