Last news in Fakti

3 Февруари, 2023 15:31 3 410 22

Най-ужасяващите неща, казани от деца

  • деца-
  • дете-
  • ужас-
  • ужасяващо-
  • страх-
  • фрази

Децата умеят без проблем да ни накарат да настръхнем с едно изречение

Най-ужасяващите неща, казани от деца - 1
Снимка: Shutterstock

Децата са мъдри, специални и успяват да ни изненадат по удивителни начини. Малчуганите не се възпират да кажат всичко, което им идва на ум. Те не са натоварени с предразсъдъците на възрастните.

Понякога ни умиляват, друг път разсмиват, но се случва и да ни изплашат с фрази, за които можем само да се чудим как са им хрумнали, пише vesti.bg. Ето и няколко такива случая, разказани от ужасени близки или родители.

"Най-малката ми дъщеря винаги се е страхувала от вода. С времето страхът ѝ премина. Веднъж, когато беше на три годинки, се опитвах да я убедя да я изкъпя преди лягане. С много сериозен тон тя ми отвърна: "Мразя вода. Така умрях последния път".

***

"Моята внучка беше на 3 годинки и щеше да си има сестричка. Беше много щастлива и един ден ми каза "ще се върне сестра ми, която умря в огъня".

***

"Дъщеря ми беше на 3 години и имаше грип. Когато се пооправи със съпругата ми излязоха в задния двор. "Искам да си поиграя с момичето до оградата", казала малката на жена ми. До оградата нямало момиче, но дъщеря ми цял ден говори за нея".

***

"Излизах за работа, когато дъщеря ми се обърна към мен: "Чао, татко, дано не те застрелят днес." После продължи да си играе."

***

"Една сутрин се събудих от алармата и видях как 3-годишният ми син беше до леглото ми. Той ми каза: "Продължавай да спиш и мисли за живота си."

***

"Със сина ми, който беше на четири, гледахме звездите. Той се обърна към мен и ми каза: "Кога идват за мен?" Погледнах го учудено и го попитах за кого говори. "Моите хора", отвърна той".

***

"Малкият ми син се заключи в спалнята, беше само на 2 годинки. Докато се опитвах да отворя вратата, плачеше истерично. В този момент брат му (5 години) ми заяви много сериозно: "Просто го остави, мамо. Той е мъртъв за нас." Сериозно се притесних."

***

"Когато дъщеря ми беше малка, започна да използва фрази, които дядо ми използваше. Той беше починал отдавна. Когато го описа в детайли, включително как изглеждаше любимата му риза, се вледених."

***

"Отидох да проверя малката ми дъщеря, която спеше. В просъница промълви: "Не бива да ям хора. Хората не са храна." После се завъртя и отново потъна в блажен сън."

***

"Дъщеря ми беше на 3 и половина, когато започна да твърди, че вижда мъж в апартамента. Нито аз, нито съпругата ми вярваме в духове, така че не ѝ обърнахме внимание. Седмици по-късно разглеждахме семейни снимки и дъщеря ми каза: "А ето го мъжът". Изтръпнах, това беше баща ми, който беше починал преди години."


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зловещото Дете със сътърчето

    9 13 Отговор
    Ще готвя Путин на слаб огън

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Професор

    10 7 Отговор
    Моята дъщеря преди години ми беше казала "Аxмaк Сила". Тогава бях партиен секретар и член на БКП. Сега вече разбирам какво е имала впредвид. Днес съм възрастен човек който живее в панелката и рядко се чуваме с дъщеря ми. Имам голям плакат на Генерал Борисов на стената. Беше залепени за един контейнер за смет преди избори. Лекичко го откъснах и залепи за стената. Сега като си купя една водка от Кауфланд вечер си пия като замезвам с кисели краставички които си открадвам докато купувам водка. Пия и вдигам наздраве към Генерала окачен на стената. Евроатлантик съм, десен, либерал но гледам руска телевизия и харесвам Путин. Мечтата ми е Русия да бъде в ЕС. Или по точно ЕС да бъде в Русия и всички Хансове и Мишели да имат външна тоалетна и да пият водка.

    Коментиран от #22

  • 4 Цъъъъъ

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Зловещото Дете със сътърчето":

    Зелен боб да къкри
  • 5 Всъщност

    21 1 Отговор
    Всички вече сте умирали. Някои - много пъти. Просто не помните! Разбира се , има изключения - новите души. Познават се лесно ...по ушните миди . Ако възглавничките на ушите ви , се сливат с врата ( като клин , нямате полукръгчето за обеци ) , сте нова душа . Останалите не само че вече сте умирали , но може да разберете как , според болестите , на които сте податливи ! Ако слабото място ви е гърлото , вероятно сте бил обезглавен ! Ако е сърцето , вероятно сте бил прободен в някоя воина ! Астмата подсказва за удавяне , и т.н. ! А децата все още помнят ! Затова само с деца се случва спонтанно това , което е описано !

    Коментиран от #8, #20

  • 6 незнайко

    10 4 Отговор
    Децата гледат много и най различни детски филми и ПОПИВАТ всичко от тях !
  • 7 Боруна Лом

    21 0 Отговор
    ИВАНЧО, КАКВИ БЯХА ПОСЛЕДНИТЕ ДУМИ НА ДЯДО ТИ?
    - НЕ КЛАТИ СТЪЛБАТА ГАД МРЪСНА!
  • 8 Роня

    4 2 Отговор

    До коментар #5 от "Всъщност":

    Вярно ! Аз дори си зная прераждането - Шах Султан сестра на Сюлейман Х ...

    Коментиран от #9

  • 9 Не съм

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "Роня":

    Сигурен , че имате само едно прераждане. Мисля , че са били повече. Най вероятно е , да знаете само за това !

    Коментиран от #11

  • 10 На събина

    1 5 Отговор
    Дъбицата изферосалите работи четеме
  • 11 Роня

    2 2 Отговор

    До коментар #9 от "Не съм":

    Това е последното, преди настоящия ми живот. 1509-1572 е била Шах Султан. Аз съм родена 26.04.1978 Шахика А.Чатлъ в Крим ! По документи 1977 българка родена в София. Но таткото дето ме отгледа почина от рак м.03.2021 и започна да излиза Истината. Знаете, че лъжата винаги е лъжа

    Коментиран от #13, #16

  • 12 Фашист

    6 5 Отговор
    Лафчета на психопатчета в САЩ.
  • 13 Любопитен

    9 0 Отговор

    До коментар #11 от "Роня":

    Скъпа Роня. Може ли да ни кажеш кога и как ще завърши войната на Русия в Украйна, че много хора загинаха и още повече патят, кой от скръб, кой от недоимък или направо беднотия?

    Коментиран от #15, #19

  • 14 Роза

    12 1 Отговор
    Малките деца са с отворено съзнание и още помнят предишния си живот!Може би наистина има нещо вярно в мита за прераждането!Много са доказателствата за това!Не бива с лека ръка да отхвърляме всичко, което не познаваме!
  • 15 Роня

    13 2 Отговор

    До коментар #13 от "Любопитен":

    ЕС е виновен ! Ако така както в Украйна ще приемат нови членове, следващите конфликти ще са в Косово и за мой ужас Македония. Тоя калпав съюз първо трябва да разбере, че не е държава с Конституция и закони, и второ че не е подчинен нито на САЩ, нито на Русия. Не мога да кажа с точност, защото другия виновник е НАТО, който погази споразумение с Русия да не се разширява на Изток. СССР тогава спази своята част-държавите да имат избор да влязат в ЕС и няма нито СИВ, нито Варшавски договор. Проклета политика от некомпетентни хора.
  • 16 Ако

    6 0 Отговор

    До коментар #11 от "Роня":

    Сте сигурна , че искате да знаете , ще ви кажа какво виждам ! Но помислете добре ! Понякога е по добре човек да е в неведение !

    Коментиран от #17

  • 17 Роня

    4 0 Отговор

    До коментар #16 от "Ако":

    Вие да не сте кан Авитохол ? Ако за мен виждате нещо, преценете сам. Моят живот е в опасност винаги бил. Научих се да живея спокойно, като сама си давам кураж.

    Коментиран от #18

  • 18 Значи

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Роня":

    Няма ! Ще ви бъде по-лесно !

    Коментиран от #21

  • 19 Роня

    5 1 Отговор

    До коментар #13 от "Любопитен":

    07.07.2023 е датата! Продължи ли ще е лошо за цяла Европа. Искаха 2 ще получат 4 Луганск, Донецк, Харков и Херсон.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 сашо глъм

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Професор":

    верно си ахмак професоре щом си почитател на тиквата,голема сила!