Last news in Fakti

4 Февруари, 2023 11:14 1 906 0

Black Coffee на живо в София през април

  • black coffee-
  • solar sofia-
  • на живо-
  • музика

Носителят на "Грами" ще участва в Solar Sofia на 13 април

Black Coffee на живо в София през април - 1
Снимка: БГНЕС

Black Coffee идва в София през април. Южноафриканският музикален продуцент, диджей, автор на песни и носител на "Грами" ще участва в Solar Sofia на 13 април, съобщават организаторите, предава БТА

Зад пулта на зала 3 на НДК ще бъде и Fiona Kraft - диджей с отличителен стил, който бързо спечели подкрепата на артисти като Black Coffee и Luciano. Във вечерта ще се включи и Liubo Ursiny.

Когато става дума за Нкосинати Мапумуло, известен още като Black Coffee, думата пионер вече не е достатъчна, посочва критиката. През 2022 г. той влезе в историята за пореден път, като стана първият африканец, спечелил "Грами" в категорията "Най-добър денс/електронен албум" със Subconsciously от 2021 г.

"Също така, той се завърна на Белия остров за пълно лятно резиденство в култовия клуб Hï Ibiza, като запълни сезона си със списък от таланти от най-високо ниво, включително Kerri Chandler, Seth Troxler, DJ Minx и TSHA. Black Coffee успя и да продуцира две песни от новия албум на Drake Honestly, Nevermind – хип-хоп звездата дори се появи изненадващо на една от най-желаните вечери на Black Coffee в Hï Ibiza", припомнят от Solar Sofiа. По думите им, както продукциите му, така и сетовете му на живо са повече от впечатляващи. На сета си за Cercle той събра над 40 милиона стрийма.

Fiona Kraft живее в Испания. Дебютира през 2019 г. със сингъла Arenaz за Tinnit Music. През 2021 г. песента ѝ Nomad печели признанието на редица влиятелни имена и благодарение на отличителния ѝ стил, има възможността да споделя пулт с имена като BlackCoffeе, Miss Kittin, Guy Gerber и много други. Графикът ѝ за изминалата година включи концерти в цяла Европа и в клубове като Hi Ibiza, Magazzini Generali в Милано и Watergate в Берлин, където ритмичните и прогресивни миксове, които създава моментално запълват дансинга.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА