Last news in Fakti

4 Февруари, 2023 13:05 1 500 6

Бразилец симулирал смъртта си, за да види колко хора ще дойдат на погребението му

  • погребение-
  • симулация-
  • смърт

Мнозина обвиняват мъжа в безсърдечие

Бразилец симулирал смъртта си, за да види колко хора ще дойдат на погребението му - 1
Снимка: Shutterstock

Мъж фалшифицира смъртта си, за да разбере колко хора ще дойдат на погребението му. 60-годишният бразилец Балтазар Лемос работи като церемониалмайстор и извършва стотици погребални церемонии в кариерата си.

Лемос забелязва, че някои от мъртвите са изпратени в последния им път само от няколко души, докато неколкостотин идват на погребението на други. Той иска да види колко хора ще дойдат да се сбогуват с него и затова решава да симулира смъртта си.

Така близки и приятели на мъжа се събират в малък параклис в родния му град, за да се простят с него. Изведнъж гласът на Лемос се чува в залата и много от присъстващите започват да плачат, вярвайки, че той е записал речта предварително.

Няколко мига по-късно вратите на олтара се отварят и живият покойник се появява пред гостите. Мнозина го обвиняват в безсърдечие.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    8 1 Отговор
    Много хитроумно! И, колко все пак са дошли?
  • 2 А НЕ БЕ...

    4 3 Отговор
    ...То затова ПУ.ин
    .....има 101 ДВОЙНИКА....👍
    ....от „рециклирани материали”....
  • 3 глоги

    13 0 Отговор
    Балтазар Лемос работи като церемониалмайстор и Е извършИЛ стотици погребални церемонии в кариерата си. ЯВНО,ЧЕ ВЕЧЕ Е ИЗКУКАЛ ЧОВЕКЪТ.
  • 4 Калпазанин

    6 1 Отговор
    Е па тъй и тъй уж умрял, да беше изчакал да види и роднините си и какво чудо ще да е като почнат да се чепкат за наследството
  • 5 С тая симулация

    4 0 Отговор
    Не може да види как ще го теглят на кантара господен.
  • 6 Пълен ненормалник

    1 0 Отговор
    От къде може да знае кой за какво е дошъл.